2013 Ahmet Atman Koşusu-KALİMDOR

kalimdor koşuyu kazanırken
2013 ahmet atman koşusu kalimdor
At yarışı tarihimizin en önemli isimlerinden biri olan Ahmet Atman koşusunu Talip Öztürk'ün sahibi olduğu Kalimdor isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

Müdür isimli safkanın yüksek tempoda önde kaçtığı koşuyu son 300 metrede yükselen temposuyla kazanan Kalimdor özlediği birinciliğe sonunda ulaştı.

Çok kaliteli bir at olmasına rağmen potansiyelini bir türlü yarışlara yansıtamayan Kalimdor'un bu performansı sonunda istenilen seviyeye yakındı.

Bu nedenle de daha önemli koşularda Kalimdor isimini fotoyu önde geçerken görebileceğimizi düşünüyorum.

Bu önemli koşuyu Mister Baron ikinci,Lilly of the Valley isimli safkan üçüncü,Başkan Nexia isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

Koşunun favori safkanlarından biri olan 1 numaralı Sanzatu ise bu yarıştaki düşük performansı ile yarışseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

Koşuyu kazanan Kalimdor isimli safkanın bitiriş derecesi 2.27.98 olurken ganyanı da 1.55 verdi.

2013 Ahmet Atman Koşusu-Kalimdor


anahtar kelimeler; 2013 önemli koşular, kalimdor yarış atı,2013 ahmet atman koşusu kalimdor
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk