Ana Sayfa » , » 2013 Veliefendi Koşusunu Kastal kazandı

2013 Veliefendi Koşusunu Kastal kazandı

Kastal-Hisarbey veliefendi koşusu
Türk yarışçılığının en önemli isimlerinden biri olan Veliefendi adına düzenlenen koşuyu Kastal jokeyi Yücel Bilik ile kazandı.

2800 metre çim pistte koşulan koşunun son metreleri büyük bir mücadeleye sahne oldu ve Hisarbey ile Kastal fotoya beraber girdiler.Yarışı kazanan Kastal burun farkıyla geçmeyi başardı.

Yarışın startıyla birlikte önde istediği tempoyu kuran Hisarbey son anlara kadar çok iyi bir performans gösterdi ancak Kastal'ın sonlardaki güçlü ataklarına daha fazla direnemedi ancak koşuyu kazanamasa da gösterdiği performans takdire şahandı.

Yarışı kazanan Kastal'ın yarışı bitiriş derecesi 3.12.36 olurken ganyanı ise 5.00 verdi

Bu önemli koşuyu Gelibolu üçüncü,Karaüzüm ise dördüncü olarak bitirdiler.

Yarışın önde gelen isimlerinden Darfur ise pek varlık gösteremedi ve yarışı beşinci olarak bitirdi.

2013 Veliefendi Koşusu Kastal
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk