Ana Sayfa » , » 2013 Hatay Koşusu-Başseklavi

2013 Hatay Koşusu-Başseklavi

hatay koşusu başseklavi
başseklavi koşuyu kazanırken

2013 Hatay koşusunu Başseklavi isimli safkan jokeyi Uğur Polat ile kazanmayı başardı ve 420 bin TL lik ikramiyeyi sahiplerine kazandırdı.

Son 400 metrede artan temposuyla dikkat çeken Başseklavi koşuyu rahat denilebilecek bir şekilde kazanarak rakiplerine de gözdağı verdi.

Koşuya Demir Reis isimli safkan ile eküri katılan Başseklavi'nin kazandığı koşuyu Derhadır ikinci,Alişirin Oğlu üçüncü,Fazıl ağa ise dördüncü olarak bitirdiler.

1600 metre çim pistteki koşunun bitiriş derecesi 1.46.79 olurken,ganyanı da 4.30 verdi.

2013 Hatay koşusu-Başseklavi
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk