Spy X 22 Eylül 2013 Adana At Yarışı Tahminleri

22.09.2013 adana at yarışlar
22.09.2013 adana at yarışı yorumları
1.ayak;

6 numaralı Tekelihan isimli safkan artan formu ile favorim.

8 numaralı Adam ve 3 numaralı Titanic en yakın rakipleri olacaktır.4 numaralı Sağnakhan ve Yünlüce yıldızı ise daha sonraki ihtimaller

2.Ayak;

Yarışlarında etkili görüntüsü ve idmanlarındaki dereceleri ile 5 numaralı Buluter favorim.

1 numaralı Sualp ağır kilodan etkilenmezse en yakın rakibi olacaktır.8 nuamralı Ergun ve 3 numaralı Sonkale hata kollayacak isimler.

10 numaralı Tutaste ise koşunun sürprizini yapabilir.

3.Ayak;

1 numaralı Berşan ve 6 numaralı Sunny Child arasındaki mücadele birinciyi belirleyece diye düşünüyorum.

4.Ayak;

Birbirinden başarılı yarışlar koşan 2 numaralı WHITE günün en sağlam safkanı olarak gözüküyor.Günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

9 numaralı Allalem,3 numaralı Cesurkaya,6 numaralı Mert Memet,eküri avantajıyla 8 numaralı Yunus Su isimli safkanlar bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

Başarılı ikincilikleri ile dikkat çeken 8 numaralı Emirhan Bey özlediği birinciliğe bu koşu ile uzanabilir.

Eksik koşarsa 5 numaralı Lion Rock,10 numaralı Sweet Sixteen,9 numaralı Golden Nas ve 3 numaralı Siverekli devreye girebilirler.

7 numaralı PHOBAETICUS CHANI koşunun sürprizini yapabilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk