Ana Sayfa » , , » Spy X 15 Eylül 2013 Adana At Yarışı Tahminleri

Spy X 15 Eylül 2013 Adana At Yarışı Tahminleri

spy x eski aprantiden tahminler
spy x altılı tahmini
1.ayak: 

Kum pistte start aldığı son koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan 1 numaralı ALTIN MADALYA
devam eden formuyla ilk şanslı isimdir.

Kazandığı koşu sonrası formunu sürdüren 2 numaralı BETÜLEY ve 5 numaralı ÖZTURGUT ciddi rakipleri olup 6 numaralı ANADOLU RÜZGARI sonraki ihtimaldir.

2.Ayak;

Kum pistte start aldığı son koşuda başarılı bir ikincilik elde etmiş olan 12 numaralı YAKUZA devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir.

Artan form durumlarıyla 7 numaralı NERO FIORE ve 9 numaralı SUNDAY ciddi rakipleri olup 2 numaralı FOURTUNE sonraki ihtimaldir.

3.Ayak;

Kum pistte start aldığı son koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan 2 numaralı ALAZ ve tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız 4 numaralı TINKERBELL ilk şanslı isimler olup 6 numaralı SALFORD ciddi rakipleridir.

8 numaralı SABATO sonraki ihtimaldir.

4.Ayak;

İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan 4 numaralı İZBATUR kazanmaya en yakın isimdir.

Etkili jokeyleriyle 2 numaralı  DISTANT RISING ve 6 numaralı SERTTAŞ ciddi rakipleri olup 5 numaralı MARDINAR sonraki ihtimaldir.

5.Ayak;

Kum pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan 2 numaralı BİR SAYFA,başarılı yarışlarıyla dikkat çeken ekürili 6 numaralı OYLAN ve ve 4 numaralı KATI ÖSKAN birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

1 numaralı PERİNİN KIZI ciddi rakipleridir.

6.Ayak;

Kum pistte start aldığı son koşuda başarılı bir ikincilik elde etmiş olan ekürili 1 numaralı KARTACALI
kazanmaya en yakın isimdir.

5 numaralı MARA NEHRİ ciddi rakibi olup 3 numaralı SPEED RUNNER ve 6 numaralı PETRINO sonraki ihtimallerdir.

Anahtar kelimeler ; 15 eylül 2013 pazar adana,15 eylül 2013 pazar adana tahminleri,15 eylül 2013 pazar altılı adana,15 eylül 2013 pazar adana at yarışı tahmini,15 eylül 2013 pazar adana altılı tahmin
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk