2013 Malazgirt Koşusu-No Problem Al Maury

No Problem Al Maury fotoyu önde geçerken

2013 Enternasyonel Malazgirt koşusunu 3 numaralı NO PROBLEM AL MAURY isimli safkan jokeyi J.b.Eyquem ile kazandı.

Kenanaco'nun tempo verdiği koşuda son virajı dördüncülükte dönen No Problem Al Maury isimli safkan sonlarda artan temposuyla yarışı kenter yaparak kazandı desek yalan olmaz.

Yine safkanlarımızın varlık gösteremediği ve İpekela'nın yarıştan çıkarıldığı koşuyu Darfur isimli ikinci,Almaata isimli üçüncü,Kenanaco isimli safkan ise dördüncü olarak bitirdi.

Yarışın her anında koşuyu rahat kazanacağını hissettiren safkan bu grubun çok çok üstünde bir güçte olduğunu da taraflı tarafsız herkese göstermeyi başardı.

1600 metre çim pistte bu koşuyu kazanmayı başaran No Problem Al Maury isimli safkanın bitiriş derecesi 1.45.60 olurken  ganyanı da 1.05 verdi.

2013 Enternasyonel Malazgirt Koşusu-No Problem Al Maury
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk