14 Eylül 2013 Ankara At Yarışı Tahminleri

tahmin 14 eylül ankara
14 eylül ankara altılısı
14 eylül 2013 cumartesi günü Ankara hipodromundaki yarış günü 7 koşudan oluşuyor ve altılı ganyan saat 15:30 da başlayacak.

Günün bakosu olarak önereceğim safkan günün üçüncü ayağında Ayhan Kurşun ile yarışa katılacak Lodos Rüzgarı.

Lodos Rüzgarı dışında Özfidan ve Massai Mara'nın ciddi olarak kazanma şansları olduğunu riske girenlerin tek atabileceğini de söylemek gerekiyor.

14 Eylül Ankara At Yarışı Yorumları;

1.Ayak;

Son koşusunda sert gruptan etkilenen ve yarışı sekizinci olarak bitiren 3 numaralı Inception jokeyi Ahmet Çelik ile bu koşudaki favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri son koşusunu ölçü olmadığım başarılı safkan 4 numaralı Selmet,hafif kilolu 9 numaralı Padri Padre ve 10 numaralı Waka Waka oalcaktır.

Koşunun bombasını idmanlarındaki performansını yarışa yansıtırsa 5 numaralı KISS OF STEPS yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Son beş koşusunda hep yakın aralarla kendine tabelada yer bulan ancak bir türlü hakettiği birinciliğe ulaşamayan 13 numaralı FIRE OF ANATOLIA bu koşudaki favorim.

Sonlarda etkili sprinti ile söz sahibi olabilecek eküri avantajıyla 16 numaralı Royal Tozan,düzenli idmanları ile form tutan 4 numaralı Victory ve iki başarısız koşusundan sonra hataları giderilen 9 numaralı Big Stream en yakın rakipleri olacaktır.

15 numaralı Big Father sürpriz,1 numaralı Black and White ise bomba arayanlara önereceğim safkanlar.

3.Ayak;

Gerek form durumu gerekse de koşu performansı ile 6 numaralı Lodos Rüzgarı bu koşuyu kazanmasını beklediğim bir safkan ve günün ilk bankosu olarak sizlere öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler Ahmet Çelik faktörü ile 2 numaralı Direntay ve form sıçraması yapan 5 numaralı Aygülüm'ü yazabilirler.

4.Ayak;

4 numaralı Mert Yusuf,2 numaralı Kaçın Geliyor,3 numaralı Şahdemir ve 8 numaralı Pastacı kuponlara ayrım yapmadan yazmanızı önereceğim safkanlar.

5.Ayak;

Etkili sprinti ile son iki koşusunu kazanan jokeyi Özcan Yıldırım ile bütünleşen 3 numaralı Özfidan bu koşuyu da kazanması muhtemel safkanıdır.

Yanına at yazmak isteyenler önde boş kalması halinde her grupta söz sahibi olabilecek kadar tehlikeli bir at olan 4 numaralı Asil Desa'yı unutmasınlar DİKKAT.

6 numaralı Preveze idmanlarındaki formu ile dikkat çekiyor yarışa bu formunu yansıtırsa bombayı patlatır demedi demeyin.

6.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da arka arkaya üç üçüncülük elde eden 8 numaralı MASAI MARA bu koşunun bana göre banko ismi olacaktır.

Riske girip tek atamayanlara 3 numaralı Always Delfina,13 numaralı Hadra ve önde boş kalması halinde 15 numaralı Latte'yi yazmanızı önereceğim safkanlar.

14 Eylül Ankara At yarışı tahmini(küçük kupon)

1.Ayak; 3,4,9,10,5
2.Ayak; 13,16,4,9,15,1
3.Ayak; 6
4.Ayak; 4,2,3,8
5.Ayak; 3 
6.Ayak; 8

Kupon Bedeli ; 6 TL

14 Eylül Ankara At yarışı tahmini(geniş kupon)

1.Ayak; 3,4,9,10,5
2.Ayak; 13,16,4,9,15,1
3.Ayak; 6
4.Ayak; 4,2,3,8
5.Ayak; 3,4,6
6.Ayak; 8,3,13,15

Kupon Bedeli ; 72 TL

14 Eylül Ankara yarış günü DiKKAT edilecek öneriler

Günün bankosu ; 3 koşu 6 numaralı Lodos Rüzgarı

Günün Sürprizi ; 6.koşu 4 numaralı Asil Desa

Günün Bombası ; 7.koşu 15 numaralı Latte

Günün Çiftesi ; 1.koşu 1 numaralı Cigo / 2.koşusu 3 numaralı Inception

Günün İkilisi ; 7.koşu 8 numaralı Massai Mara / 3 numaralı Always Delfina
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk