Ana Sayfa » , , » Spy X 13 Eylül İstanbul Cuma At Yarışı Tahminleri

Spy X 13 Eylül İstanbul Cuma At Yarışı Tahminleri

spy x den bomba atlar
spy x istanbul
1.AYAK: 

4 yaşlı Arap atlarının Handikap 14 Apranti koşusu ile bugün altılı ganyana başlıyoruz.

Koşuda son yarışlarında form tutan istikrarlı 4 numaralı LAVANTA ilk şanslı isimdir.

Bomboş kilosuyla 10 numaralı SEVGİ ATEŞİ bu yarışa çok iyi idmanlarla hazırlanmış olup kazanma şansı yüksek isimlerdendir.

M.Sav ile 2 kez yarış kazanmış 5 numaralı AYGÖK ,son uzun mesafeli dördüncüğü tatminkar olan 3. NECME KIZI ve Bursadan çok iyi durumda gelen 7 numaralı KIŞGÜLÜ ihmale gelmez.

2.AYAK: 

3 yaşlı Arap atlarının Handikap 14 koşusunda formda durumlarını galoplarında da devam ettiren 10 numaralı MERCANLI ve 6 numaralı KAPIKAYA oldukça ön plandalar.

İlk yarışını güzel bir sprintle kazanan 2 numaralı RUMELİ BEYİ, güzel galopları ile 8 numaralı ANILBEY,Kısa Vadeler koşmuş 3 numaralı AKAN NEHİR ve Ankara’dan gelen 5 numaralı KANDAHAR sürprizciler için ideal isimlerdir.

3.AYAK: 

Kısa vade TÜNKUT AKSUNGUR koşusunda iyi bir kumaşa sahip 9 numaralı SUNDANCE KIT ve bu mesafelerin başarılı ismi 3 numaralı DELUXE arasında bir yarış olur.

Önde sıkıştırılmaz ise 6 numaralı BRENO süratli stili ile şans arayabilir.

4.AYAK:

Kısa vade NURULLAH TOLON koşusunda sevdiği pist ve mesafede My Secret’in anne kardeşi 6 numaralı MANOUSH ve sentetikte ilk yarışını rahat kazanan 1 numaralı MISS ALEYNA arasında bir yarış olur.

5.AYAK:

Şartlı 4 koşuda jokey avantajları ile 5 numaralı BİLGEKURT ve 4 numaralı BAYHAN öncelikle şanslılar.

Bomboş kilosuyla 11 numaralı MÜNİFEHAN ve Ahmet Çelik ile uyumu yüksek 10 numaralı AFFAN ihmale gelmezler.

6.AYAK: 

Handikap 15 koşuda 2 numaralı GLENDOR'u ,günün banko atı olarak öneriyorum.

Spy X 13 Eylül İstanbul Altılı Kuponu

1.AYAK: 4-10-5-3-7 
2.AYAK: 10-6-2-8-3-5 
3.AYAK: 9-3-6 
4.AYAK: 6-1 
5.AYAK: 5-4-11-10 
6.AYAK: 2 

Kupon Bedeli ; 18 TL

Spy X Yedili Plase Tahmini 

1.AYAK(2-5-7)
2.AYAK(4-10-3-7)
3.AYAK(10-6)
4.AYAK(9-3)
5.AYAK(6-1)
6.AYAK(5-4)
7.AYAK(2)
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk