13 Eylül 2013 Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri

bursa altılı 13 eylül
13 eylül 2013 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda yarış programında sekiz koşu bulunmaktadır.

Bursa altılı ganyanı ise saat 15:30 da başlayacak.

Programın öne çıkan safkanları dördüncü ayakta Galloping Royalty ve beşinci ayakta Gezeroğlu isimli safkanlar.

13 Eylül Bursa Altılı yorumları

1.Ayak;

Bursa altılısının ilk ayağında atlar arasında büyük kilo farklılıkları olduğu için sürpriz bir sonuç çıkabileceğini düşünüyorum.

Bu nedenle de sırasıyla 1 numaralı Büyükbaş,2 numaralı Akgiray,3 numaralı Mirhaber,12 numaralı Koryürek,6  numaralı Asilkan ve 7 numaralı Hırçıntay kuponlara yazmanızı önereceğim safkanlar.

Boş kilosuyla yarışa katılacak 10 numaralı Harmanlı Güzel idmanlarını yarışa yansıtırsa atom bombasını patlatabilir dikkat.

2.Ayak;

11 numaralı İzem ve 9 numaralı Faircease arasındaki mücadele sonucunda daha iyi koşan koşuyu kazanacaktır.

Bu iki safkan eksik koşarsa devreye 1 numaralı İpek Ay,Erhan Yavuz avantajıyla 12 numaralı Kılıç Prenses ve 3 numaralı Blackhernea girebilir.

Koşunun bombasını eküri avantajıyla 6 numaralı Rengarenk yapabilir.

3.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Taşkent koşusu 3 yaşlı arap atları nın nefes kesen mücadelesine sahne olacak.

Son koşusunu İstanbul'da sert grupta koşan ve yedinci bitiren kalite safkan 3 numaralı Demirdöven kolaylaşan gruta Bursa'nın klas jokeyiyle kazanmaya yakın safkanı olarak gözüküyor.

Eğer Demirdöven bu koşuyu kazanamazsa birçok safkanın şansı olacağını düşünüyorum.

Demirdöven'e güvenmeyenler ya da bu safkanı yıkmak isteyenler son iki koşusunda duble yapan formda safkan 12 numaralı Adımnur,5 numaralı Çakmakoğlu,formunu her geçen gün geliştiren 13 numaralı Aksi Baby isimli safkanları değerlendirsinler.

8 numaralı Livorn Onur atmaca ile bu koşunun sürprizini yapabilir.

4.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da 2 numaralı GALLOPING ROYALTY hem form durumu hem de kan hattı ile bu grubu geçecektir sizlere tek olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan ZAMAN 25 koşusunda bu grubun üstünde bir kaliteye sahip olan ve son koşusunu yakın aralarla kaybeden 4 numaralı Gezeroğlu bu grubu geçecektir.Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenlere geçmişini mumla aratsa da ters bir koşu çıkarabileceğini düşündüğüm eküri avantajıyla 2 numaralı Cangıl ve son iki koşusunu kazanarak formunu bizlere gösteren 10 numaralı Süper Baba'yı değerlendirsinler.

6.Ayak;

Altılı ganyanın son koşusu günün en karışık tahmini zor koşularından biri olarak gözükmektedir.

Son ikinciliği ile dikkat çeken 11 numaralı Yeşil Elma,son koşuları tatminkar olan 6 numaralı All In,sonlarda etkili gelecek olan 1 numaralı Delux Cat,16 numaralı Golden Hammer,9 numaralı Moluhan,7 numaralı Eudemos yazmanızı önereceğim safkanlar.

Koşunun bombasını 2 numaralı Dumyat'tan bekliyorum aman DİKKAT

13 Eylül 2013 Bursa Altılı Tahminim(geniş kupon)

1.Ayak; 1,2,3,12,7
2.Ayak; 11,9,1,12,3
3.Ayak; 3,12,5,13,8
4.Ayak; 2
5.Ayak; 4
6.Ayak; 11,6,1,16,9,2

Kupon Bedeli ; 37,50 TL

13 Eylül 2013 Bursa Altılı Tahminim(küçük kupon)

1.Ayak; 1,2,3
2.Ayak; 11,9,1,12
3.Ayak; 3
4.Ayak; 2
5.Ayak; 4
6.Ayak; 11,6,1,16

Kupon Bedeli ; 2,4 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk