12 Eylül Spy X Diyarbakır Altılı Tahminleri

spy x apranti
tahminci spy x
1.Ayak;

Kum pistteki son yarışlarında başarılı neticeler elde etmiş olan 3 numaralı PRESIDENT ROCK devam eden formu ve etkili jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir.

4 numaralı SMALL HALO ciddi rakibi olacağı koşuda 5 numaralı YESSS ve 8 numaralı LA LUZ sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak;

Son yarışlarındaki başarılı performansıyla dikkat çeken 3 numaralı MİRAYBATUR devam eden formuyla kazanmaya en yakın isimdir.

5 numaralı YAHYA REİS ve 4 numaralı EFEHAÇIM ciddi rakipleri olacaklardır.

10 numaralı GEÇİT VERMEZ idmanlarında iyi gözüküyor sürpriz yapabilir.

3.Ayak;

Uzun aradan sonra yarış gösterilmiş olan kum pistin başarılı isimlerinden 1 numaralı ATEŞHATOĞLU kazanmaya en yakın isimdir.

2 numaralı BARSBAY ciddi rakibi olup 5 numaralı TAŞER ve 6 numaralı ÖZDİLÇELİK sonraki ihtimallerdir.

4.Ayak;

Kum pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan 2 numaralı HULİN ilk şanslı isimdir.

Artan formu durumu ile 7 numaralı ROJBAŞ bu safkanın en ciddi rakibi olacak ve en ufak hatayı affetmeyecektir.

1 numaralı FATE ve 6 numaralı HERMOSA ise her an devreye girip koşuyu kazanabilirler DİKKAT.

5.Ayak;

Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan 2 numaralı NİLÜFERKAYA etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir.

4 numaralı SITARA,3 numaralı GEBZEBALI ve 1 numaralı RİKKAT bu safkanın hata yapması halinde yarışa ortak olacaklardır.

6.Ayak;

Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız 9 numaralı SÜZGECİNOĞLU artan form durumuyla 7 numaralı SPONGE TEXT,son koşusuyla dikkat çeken 12 numaralı LITTLE CAT ve 8 numaralı WICCA sırasıyla kuponlara yazılması gereken safkanlardır.

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk