Spy X 10 Eylül Adana At Yarışı Tahminleri

spy x adana
1.Ayak:

İstanbul pistinde hazırlıklarını sürdürdükten sonra Adana’ya gelen ve son yarış galobunu alacağı pistte yapan BERATEREN, annesi Avrupa’dan alınıp Türkiye’ye getirilmiş olan iyi pedigrili bir tay olup yeterli pişkinliği ile günün ilk bankosu olacaktır.

2.Ayak: 

Çok daha sert rakipler ile mücadele ettiği son koşusunu tabelanın hemen dibinde tamamlayan IRMAK SULTAN gelişen formu ile dişine göre rakipleri yanında start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün bir diğer bankosudur.

3.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda, son başarısız yarışını ölçü almadığım INVINCIBLE ROCK, kazandığı yarışı ile moral bulan AYBENİZ öncelikli şansa sahip isimler.

Daha sonra yükselen form grafiği ile NO STRESS, Ankara’dan kazanıp gelen SILENT FORCE, gücü oranında yarışlar koşan SİVEREKLİM, büyük bir bombaya hazırlanan SÜRRE ve grubun iyi performanslı safkanı HİROŞİMA ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır. 

4.Ayak: 

Son koşusundan birincilikle ayrılmayı başaran HINZIR koruduğu etkili formu ile bir kez daha birinciliğin en güçlü adayıdır.

Son başarısız koşularını gerçek gücüne ölçü almadığım ve bu koşu ile birlikte çıkışa geçeceğine inandığım BABANIN OĞLU favorinin en ciddi rakibidir.

Rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olmasına rağmen KAMKAM, hızla toparlanmaya başlayan NEW PARTNER ve etkili binicisi ile start alan ZİNCİRKIRAN daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

5.Ayak: 

Çim pistte start alıp istenilen neticeyi alamadığı son yarışı kesinlikle gerçek gücünü yansıtmayan İMPARATOR sevdiği pistte ilk şansa sahiptir.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, gününde olduğu zaman bir hayli etkili sonuçlar alabilen ATİKTAY, üst üste kazanarak ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ENDEREFE, İstanbul pistinde start aldığı son koşusu bir hayli ilgi çekici olan TEKELİHAN, zaman zaman ters sonuçlar alabilen GÜVENBAKAN ve İzmir’de tatminkar yarışlar koşan YESARİ sırası ile devreye girebilirler.

6.Ayak: 

Günün sürprize müsait görünen bu koşusunda çok sayıda safkanın birincilik şansı var.

Benim sıralamam, CHANKARA, MY SON ARDA, EYMENİM, ORDUNARIUS PROF, ROYAL PRIDE ve SWEET SIXTEEN şeklinde.

Spy X At Yarışı Tahmini Adana

1.Ayak; 1 
2.Ayak; 2 
3.Ayak; 3-2-6-7-4
4.Ayak; 4-2-3
5.Ayak; 5-1-3-10
6.Ayak; 11-5-6-2-3

Kupon Bedeli ; 15 TL

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk