12 Eylül 2013 Diyarbakır At Yarışı Tahminleri

diyarbakır hipodromu yarışları
12 eylül diyarbakır tahminleri
12 Eylül perşembe günü Diyarbakır hipodromunda düzenlenecek yarışlar 8 koşudan oluşuyor.

Diyarbakır altılı ganyan heyecanı saat "15:30" da başlayacak.

Çeşitli sebeplerle ertelenen diyarbakır yarışlarında birim fiyatın 3 kuruş olduğunu birkez daha hatırlatmak da yarar var.

12 Eylül Perşembe Diyarbakır yorumları;

1.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik Elazığ'dan Diyarbarkır'a formda gelen Mehmet Kaya'nın bineceği 3 numaralı PRESIDENT ROCK isimli safkanda

Bu safkanın en ciddi rakipleri sevdiği pist ve mesafede 2 numaralı Makakula ve 7 numaralı Greengage olacaktır.

4 numaralı SMALL HALO ise geniş kuponlara eklemenizi önereceğim safkan.

2.Ayak;

İdmanlarında rakiplerinde çok daha iyi dereceler yapan 3 numaralı Miraybatur,4 numaralı Efehaçım,5 numaralı Yahya Reis birincilik mücadelesinin içinde olacağını düşündüğüm safkanlar.

Bu isimler eksik ya da kötü koşarsa 7 numaralı Selam Kız ve 10 numaralı Geçit Vermez devreye girebilirler.

Bomba arayanlar 1 numaralı Becenağa'yı ihmal etmesinler.

3.Ayak;

Son iki koşusunda elde ettiği ikinciliklerle formda olduğunu hissettiren 1 numaralı Ateşhatoğlu bu koşudaki favorim.

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 5 numaralı Taşer ve sevdiği pisti bulan 6 numaralı Özdil Çelik en ciddi rakipleri olacaktır.

Koşunun sürprizini tatminkar koşuları sonrasındaki idmanların iyi durumda olduğunu gözlediğim 2 numaralı Barsbay'dan bekliyorum.

4.Ayak;

Islak kum pistteki altıncılığını saymazsak form durumu bu grubu geçmeye yetecek olan 1 numaralı Fate'yi sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Form durumları ve kaliteleri birbirine yakın olan arap atlarının katılacağı koşuda 1 numaralı Rikkat,2 numaralı Nilüferkaya,3 numaralı Gebzebalı,4 numaralı Sitara ve boş kiloyla start alacak 8 numaralı Aliye Çeçam ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

6.Ayak;

Sevdiği pist vemesafede start alacak 10 numaralı Calamity Boy idmanlarında performansı yarışa yansıtması halinde bu koşuyu kazanacaktır ; sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum.

12 Eylül Diyarbakır Altılı Tahminim

1.Ayak; 3,2,7,4
2.Ayak; 3,4,5,7,10,1
3.Ayak; 1,5,6,2
4.Ayak; 1
5.Ayak; 1,2,3,4,8
6.Ayak; 10

Kupon Bedeli ; 14,40 TL 
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk