Ana Sayfa » , » Gökhan Kocakaya Kavga Etti 15 Gün Ceza Aldı

Gökhan Kocakaya Kavga Etti 15 Gün Ceza Aldı

gökhan kocakaya ceza aldı
gökhan kocakaya ismail koyuncu kavgası
Günümüzün en önemli jokeylerinden biri olan Gökhan Kocakaya ile İsmail Koyuncu arasında Enternasyonel koşuların ilk gününde yaşanan kavga iki tarafa da pahalıya patladı.

Gökhan Kocakaya 15 gün at binmeme cezası aldı.

Bu süre için birbirinden önemli koşuları kaçıracak olan jokey her ne kadar olaydan pişman olsa da camia içinde eski özelliklerini kaybettiği,karakterinin değiştiği ve havalandığına dair birçok söylenti dolaşmaktadır.

At yarışı dünyasında Gökhan Kocakaya gibi yeteneklerin bu tarz olaylarla değil kazandığı koşularla gündeme gelmesi gerekmektedir.

Eğer ayaklarına kadar gelen bu fırsatı değerlendirip yarış dünyasının tarihine geçmek istiyorsa çok çalışmalı ve kurallara uymalıdır.

Aksine davranışlar içerisine girerse tırnaklarını geldiği bu noktadan farkında olmadan başladığı noktaya geri gidecektir.

Gökhan Kocakaya verdiği ifade de pişman olduğunu söylese de Komiserler Kurulu tarafından affedilmedi ve çok önemli koşuların olduğu önümüzdeki günlerde at binemeyecek.

Gökhan Kocakaya'nın cezalı olduğu için kaçıracağı koşular ;
  • Kraliçe II. Elizabeth
  • Ankara
  • Hatay 
  • Türk Silahlı Kuvvetleri 
  • TYAYSD (Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği)
  • SİAYSD (Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği)
  • SAAYSD (Safkan ,Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği)
Kaçıracağı koşularla sadece kendisini maddi-manevi zarara uğratan Gökhan Kocakaya'nın bu blog da paylaştığımız son hatası olması temennisiyle.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk