10 Eylül Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

10 eylül ankara tahminleri
10 Eylül 2013 pazartesi Ankara'da düzenlenecek yarışlar 9 koşudan oluşuyor.

Altılı Ganyanın 15:30 da 4.koşudan başlayacak.Zor bir program gibi gözüken yarışlarda Hard Baby ve Bella Pampa bize göre ciddi bir şansa sahip safkanlar.

Diğer koşularda ise birincilik için birçok adayın olduğu göze çarpıyor.

10 Eylül Ankara Altılı Ganyan Yorumları;

1.Ayak;

Son koşusunu kazanarak hakettiği birinciliğe uzanan 9 numaralı Huysuz jokeyi Ahmet Çelik ile bu koşunun favorisi.

Bu safkanın 2 numaralı Karaefe,hafif kilo avantajı olan başarılı safkan 10 numaralı Yaşar Amca ve ağır kilosuna rağmen kalite safkan 5 numaralı Perican en ciddi rakipleri olacaktır.

koşunun sürprizini son ikinciliği başarılı olan 2 numaralı Atakankaya yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Arka arkaya çok başarılı yarışlar koşmasına rağmen bir türlü özlediği birinciliğe ulaşamayan 1 numaralı Fakı Bey ve son koşusunu kazanarak formda olduğunu gösteren 6 numaralı Çokkazan Kızı öncelikle kuponlara yazılması gereken isimler.

Son iki koşusunu ölçü almadığım idmanları çok iyi olan 3 numaralı Aygülüm ve 10 numaralı Buluter en ufak hatayı affetmeyecetir.

Yarışın bombasını boş kiloyla start alacak 7 numaralı Hisargül patlatırsa şaşırmam

3.Ayak;

İdmanlarındaki performansını bu yarışan yansıtması halinde 5 numaralı Bella Pampa etkili sprinti ile bu koşuyu kazanacaktır.Sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

Bu safkanın yanına at yazmak isteyenler 2 numaralı Atalante ve 6 numaralı Deli Mavi'yi değerlendirebilirler.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kızılay koşusunda önceki koşularda birbirinden zorlu rakiplerle mücadele eden 2 numaralı Hard Baby bu grubu rahat geçecektir günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler beklenen patlamayı bir türlü yapamayan kalite safkan 4 numaralı Madridli yi değerlendirsinler.

5.Ayak;

3 numaralı MERVEILLEUX,2 numaralı VALLEY OF THE SUN,1 numaralı KANDEMİRKIR ve 4 numaralı PIETRA arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceğini düşünüyorum.

6.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da performansları ve form durumları birbirine yakın safkanların mücadelesi yaşanacağından fazla at yazmak mantıklı olacaktır.

Sırasıyla koştuğu iki koşuda çok başarılı olan 10 numaralı Helin Fırtınası,arka arkaya iki başarılı ikincilik elde eden 3 numaralı Muson Rüzgarı,son koşusunda formunu geliştirdiği gözlenen 5 numaralı Servanağa,idmanlarında fit durumu ile ilgi çeken 8 numaralı Cebenur,1 numaralı Asabi ayrım yapılmadan kuponlarda bulunması gereken isimler.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Çemço yapabilir aman DİKKAT.

10 Eylül 2013 Salı Ankara Tahminim ;

1.Ayak; 9,2,10,5,2

2.Ayak; 1,6,3,10
3.Ayak; 5
4.Ayak; 2
5.Ayak; 3,2,1,4
6.Ayak; 10,3,5,8,1,2

Kupon Bedeli ; 20 TL

10 Eylül Ankara Günün Diğer Ganyan Tahminleri

Günün İkilisi ; 2.koşu 6 numaralı Kubatoğlu / 3 numaralı Engizek

Günün Çiftesi ; 6.koşu 5 numaralı Bella Pampa /7.koşusu 2 numaralı Hard Baby

Günün Bankosu ; 7. koşu 2 numaralı Hard Baby

Günün Sürprizi ; 5. koşu 7 numaralı Hisagül

Günün Bombası ; 9.koşu 2 numaralı Çemço

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk