12 Eylül 2013 İzmir At Yarışı Tahminleri

izmir şirinyer hipodromu yarışları
izmir altılı tahminleri
1.Ayak;

Son iki koşusunu kazanırken çok formda gözüken 5 numaralı Sugar Loaf üstün formu ile bu koşuda da önemli şansa sahip.

Eksik koşması halinde 6 numaralı Black Brow ve 2 numaralı Business Man devreye girebilir.

İdmanlarındaki performansı ile 3 numaralı ROYALSEA koşunun sürprizini yapabilir dikkat.

2.Ayak;

Birbirine denk safkanların katılacağı koşuda idmanların fit durumu ile dikkat çeken 1 numaralı Razyana,son koşusunu kazanan 6 numaralı Hayal Gibi,sevdiği mesafede 3 numaralı Endülüs öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Son koşusu ölçü olmayan 7 numaralı Kumru Hatun ve  10 numaralı Ferizecan daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

Yarış hayatında koştuğu iki koşudan bir birincilik bir de ikincilik çıkaran 7 numaralı Limonata kendisini tanıyan jokeyi ile bu koşunun favorisi.

En yakın rakipleri arka arkaya başarılı koşularını sonunda birincilikle süsleyen 6 numaralı Extra Güzel ve kalite safkan 3 numaralı Red Eye isimli safkanlar olacaktır.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Dalaman Koşusunda 1 numaralı Payidarbey ve 2 numaralı Lale Kızım arasındaki mücadele büyük ihtimal birinciyi belirleyecektir.

Sürpriz arayanlar 6 numaralı Günyüzü ve eküri avantajıyla 3 numaralı Rekor isimli safkanları değerlendirebilirler.

5.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da son koşunu ölçü almadığım ve rakiplerinin üstünde bir safkan olduğunu düşündüğüm 8 numaralı Son Lira bu koşuyu kazanacaktır.

Günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

6.Ayak;

Birbirinden başarılı yarışlar koşan 9 numaralı Soybaş bir türlü bu performansını birincilikle taçlandıramadı.

Yine iyi koşacağına eminim ancak foto finişin yerini bilmemesi nedeniyle 1 numaralı Arzucan,7 numaralı Nos,8 numaralı Gold One ve 11 numaralı Arasın'ı kuponlara eklemekte fayda olacağını düşünüyorum.


12 Eylül İzmir Altılı Ganyan Tahminleri (Geniş Kupon)

1.Ayak; 5,6,2,3
2.Ayak; 1,6,3,7,10
3.Ayak; 7,6,3
4.Ayak; 1,2,6,3
5.Ayak; 8
6.Ayak; 9,1,7,8,11

Kupon Bedeli ; 60 TL

12 Eylül İzmir Altılı Ganyan Tahminleri (Küçük Kupon)

1.Ayak; 5,6
2.Ayak; 1,6,3
3.Ayak; 7,6,3
4.Ayak; 1,2
5.Ayak; 8
6.Ayak; 9,1,7

Kupon Bedeli ; 5,4 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk