Ana Sayfa » , , » 9 Eylül Amerika Delaware At Yarışı Tahminleri

9 Eylül Amerika Delaware At Yarışı Tahminleri

Abd Delaware tahminleri
9 Eylül 2013 pazartesi günü Amerika'nın Delaware hipodromunda koşulacak yarışlar saat 20:15 de başlayacak.

Koşuların birçoğu büyük mücadeleye sahne olacak ve denk güçte rakiplerin mücadelesi tahmini zor koşuları ortaya çıkarıyor.

Günün en güvenilir atı olarak 4.koşudaki GRACED isimli safkan olarak sizlere öneriyorum.

9 Eylül Amerika Delaware Yarış yorumları

1.Ayak;

Erken bahis oranlarında favori gözüken 1 numaralı VANNA GO'S POINT ve 6 numaralı TRUTH IN ACTION isimli safkanlar öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Yarış hayatının ilk koşusundan ikincilikle ayrılan 5 numaralı ED'S LION ise bu safkanların hatasını affetmeyecek bir tay olabilir.

2.Ayak;

6 numaralı SEATTLE SALUTE,3 numaralı J. R.'S JOHNPAUL,8 numaralı ETAR ve 5 numaralı HAMMER SONG arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

3.Ayak;

3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da 1 numaralı ART CLASS ve 3 numaralı PLATED isimli safkanlar öncelikle kuponlara yazılması gereken safkanlar.

7 numaralı WINDWORTHY ve 4 numaralı CEE'S MY MAN ise daha sonra değerlendirilecek safkanlar

4.Ayak;

İki yarış arka arkaya kazanan 4 numaralı GRACED isimli safkan günün ön plana çıkan safkanlarından ve sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler 1 numaralı YOUNG DUDE ve 3 numaralı LEROIDESSIOUX isimli safkanları değerlendirebilirler.

5.Ayak;

2 numaralı GRAVITATE,6 numaralı ONLY EXCEPTION,4 numaralı BABY FRESH,8 numaralı WAYTOGO TRISH arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

6.Ayak;

7 numaralı QUITE A VENGEANCE bu yarışta büyük şansa sahip bir safkan.

En ciddi rakipleri 6 numaralı QUIROS ve 3 numaralı TIZ NASTY isimli safkan olacaklardır.

Koşunun bombasını 5 numaralı BALTIC STORM yapabilir DİKKAT.

9 Eylül Abd Altılı Ganyan Tahminim;

1.Ayak;1,6,5
2.Ayak; 6,3,8,5
3.Ayak; 1,3,7,4
4.Ayak; 4
5.Ayak; 2,6,4,8
6.Ayak; 7,6,3,5

kupon bedeli ; 23,40
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk