İzmir at yarışı altılı ganyan tahmini 7 şubat


1.Ayak: Kazandığı koşunun ardında idman pistinde dereceli galop yaparak bu yarışa hazırlanan DOĞU PINARI’na ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın beklenen performansını gerçekleştirememesi durumunda, son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan DOLUDİZGİN, yükselen form grafiği ile HİSARPINAR, kazandığı yarışının ardından daha da iyi duruma gelen ÖZÇETİN ve bu aralar bir bomba beklediğim ŞENBEDÜŞ sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: Birbirlerine son derece denk isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

3.Ayak: Son yarışlarında ortaya koyduğu performansı ile ne denli formda olduğu gözler önüne seren ve idman pistinde de beğenimi kazanan CORITIBA sihirbaz jokeyi ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

4.Ayak: İzmir pistinde start aldığı beş koşunun üçünü kazanıp, diğerlerini de ikinci olarak tamamlayan SNEIJDER bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı isimi olan RIGHT OR WRING ve üst üste birincilikle elde ederek dikkatleri üzerine çeken formda isim TOPRAKBAY favoriye zor anlar yaşatabilirler.

5.Ayak: Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen adeta tırnaklarının ucunda olan AFFANBEY ve üst üste elde ettiği birincilikle ile bir anda dikkatleri üzerine toplayan ÖZGÜRÜNOĞLU eşit şanslı isimlerdir.

Kazandığı yarışının ardından idmanlarını aksatmadan sürdürdüğünü gözlemlediğim ARASHAN ve istikrarlı isim MERMERKAYA daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birincilikle tamamladığı koşusunda ortaya koyduğu performansı bu grup için tatminkar olan ve yarış hazırlıklarında da beğenimi kazanan TAKASHIMA ilk şansa sahip.

Devamlı aşama kaydeden HERE TO WIN, bu koşu ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim LAC LEMAN ve ROYAL CAT favorinin en küçük hatasını affetmezler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk