Bursa altılı ganyan tahmin şablonları 7 şubat


1.Ayak: Kazandığı koşunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek form grafiğini daha da geliştiren ZAPPA ve istikrarlı yarışları ile beğeni kazanan BEY KARAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

2.Ayak: Günün sürpriz sonuca en müsait görünen bu koşusunda benim sıralamam, ASİLKAN, SÖMEK, ATİKKIZ, ŞERO ŞERO, HÜRDAĞ, ALTINİPEK, HÖYÜKLÜ ve KORYÜREK şeklinde.

3.Ayak: Birbirlerine devamlı üstünlük sağlayabilen safkanların bir araya geldiği bu koşuda baştan ARCSAINT ve RED REGENT olmak üzere tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

4.Ayak: Bir müddet aranın ardından start aldığı koşusunu ikinci tamamlayan CORNER CREEK gelişen form ve kondisyonu ile ilk şansı sahip.

Gücü oranında yarışlar koşabilen ART DÜŞES, adeta bomboş kilo ile start alan istikrarlı GÜLCİHAN ve kazandığı koşu ile moral bulan WEMBLEY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: Üst üste kazandığı yarışlar ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ve form grafiğini daha da yükselten yetenekli kısrak YEGANE dişine göre rakipleri ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: Gününde olduğu zaman daha sert gruplarda bile etkili neticeler elde eden FİLİNTAY favorim.

Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan KİKKULİ ve eküri avantajı bulunan formda isim ŞAH ŞEHRİYAR favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk