altılı tahminleri istanbul 5 şubat çarşamba


1.AYAK: Kendinden yaşça büyük ve bir o kadar formda rakipler arasında iştirak ettiği son sınavında fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda 1.27.79'luk derecesiyle dikkat çekici bir 4.lük sergileyen Tahire, mükemmel hazırlıkları ve oldukça elverişli bu grupta aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde kazanmaya en yakın isim olacaktır.

Son haftalarda oldukça güzel bir form yakalayan Ranya ve kantarmasını çok iyi okuyan aprantisinin de yardımı ile Zirenkkaya ikilisi favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

Sürpriz severler Çisil'e de bir çarpı atabilirler.

2.AYAK: Gayet başarılı ilk koşusu ardından gerçekleştirdiği hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle göz kamaştıran Erzincan, edindiği tecrübeyle bu kez çok daha iddialı bir sonuç ortaya koyabilir.

İlk kez kulaklık takıldığı son koşusunda başarılı bir mücadele örneği sergileyerek kendisine 3.lükte şans yaratan Akalın, rakiplerine oranla çok daha tecrübeli olan Borgahan, üstün süratiyle bilinen Raleyka ve formunda gözle görülür gelişmeler olan Tamerlano favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

Olumlu tedavisi ardından hız verdiği çalışmaları olumlu Lion King, dinçlikle beklenilenin üstünde bir performans sergileyebilir. İlgililerinin büyük beklentiler içerisinde olduğu Citys Pride ise kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

3.AYAK: İştirak ettiği son 1400 metrelik kum koşusunda fotoya yakın bariyer dibinden yaptığı oldukça kuvvetli ataklarıyla başarılı bir 4.lük sergileyen Cool Girl ve sentetik pistte şimdiye kadar katıldığı 7 yarışından 5'in de zaferle ayrılan kalite safkan Yaramaz Çocuk ikilisine birincilikte eşit şans tanımaktayım.

Aradan sonra katıldığı ilk uzun mesafeli kum koşusunda Sanzatu gibi sınıf bir safkana oldukça zorlu anlar yaşatan Virtues Champ, çok daha hazırlıklı gireceği bu sınavında her an devreye girebilir.

Koşunun önde süratli gidecek olması lehine Hayribaba ve start problemi giderilen Hop Hop ikilisini bu ayağa fazla at yazmak isteyenler kuponlarına ekleyebilirler.

4.AYAK: 196 gün aradan sonra katıldığı ilk 1400 metrelik kum koşusunda yarışın tüm yükünü çeken ve son 100'den sonra dışından oldukça diri gelen Adakarası'na direnemeyerek rakibinin yarım boyla gerisinde parlak bir 2.lik sergileyen My Dear Son, giderdiği açıklarıyla bu kez çok daha iddialı bir sonuç ortaya koyacaktır.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak sürekli artan bir kondisyona sahip bulunduğunu gördüğüm Brave Son ve problemlerinden kurtulan Bal Arısı favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girebilirler.

Dilbağı ile yaptığı hazırlıklarında dikkatleri üzerine çeken Hattuşaş, beklenilenin veremediği son koşularının aksine bu kez rakiplerini zorlayabilir. İstikrarlı koşan Beyaz Bulut ise ihmale gelmez.

5.AYAK: Son kez mücadele verdiği 1400 metrelik kum koşusunda yarışı gereksiz yere gerilerde takip eden ve son 300'de önde kolay tempodan giden Tanatar ile arasında 7-8 boyluk fark olmasına rağmen fotoya yakın binicisinin yoğun gayretlerine her metrede istenildiği gibi karşılık vererek rakibiyle arasındaki farkı her metrede eritmesine rağmen yetiştiremeyerek hücumda geç kaldığından dolayı 2.likle yetinen Bulutreis, muhteşem form durumu ve çok daha iddialı koşabildiği bu mesafede birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

6.AYAK: 1300 metrelik ilk kum yarışında elde ettiği dereceyle buradaki birçok rakibinden sıyrılan ve ilerisi için büyük umutlar vaat eden Brave Warrior, gelişen nefesi ve kendisine ikinci kez binecek olan pilotu Akın Sözen idaresinde birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Aceleci davrandığı ilk koşusundan 2.likle ayrılan Doctor Preti ve koştukça daha iyi yerlere gelecek olan Gagarin ikilisi favorinin adeta gölgeleri olacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk