İstanbul at yarışı tahminleri 5 şubat 2014

1.ayak;

Son koşularında her zaman yarış içinde etkisini hissettiren 11 numaralı Zirenkaya uygun rakipleri yanında ilk şans verdiğim isim.

Bu safkanın en ciddi rakibi 1 numaralı Ranya olacaktır.bu iki safkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünüyorum.

2.ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede sırasıyla 9 numaralı Tamerlano,3 numaralı City's Pride,14 numaralı Raleyka ve 5 numaralı Erzincan şans verdiğim isimler.

İdmanlarında ve yarış performanlarında gruptaki diğer rakiplerinin önünde olan bu dört safkanın zevkli mücadelesi birinciyi belirleyecektir.

3.ayak;

Günün önemli koşularından biri olan AVRASYA EKONOMİ ZİRVELERİ koşusunda bu grubun çok üstünde bir safkan olduğunu düşündüğüm 7 numaralı Yaramaz Çocuk günün kalesi olacaktır.

Arka arkaya dört birincilik elde eden safkan kendisini tanıyan usta jokeyi Selim Kaya ile yarışı rahat kazanacaktır düşüncesindeyim.

4.ayak;

SEYFİ ÇINAR adına düzenlenecek koşuya katılacak safkanların ve jokeylerin birbirine çok yakın olduklarını düşündüğüm için riske girmeyip bu ayağı kapatmak gerektiğini düşünüyorum.

5.ayak;

HAVUÇEROL adına düzenlenen koşuda 1 numaralı Bulut Reis isimli safkanın günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Defalarca kazandığı pist ve mesafede bu safkanın rakiplerine şans tanımayacağını düşünüyorum.

6.ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağına 3 numaralı Doctor Preti,4 numaralı Gagarin,14 numaralı Mystical Lady,1 numaralı Brave Warrior arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

günün kuponu;

1:ayak; 11,1
2:ayak; 9,3,14,5
3:ayak; 7
4:ayak; h
5:ayak; 1
6:ayak; 3,4,14,1
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk