Ana Sayfa » , , » 15 kasım 2013 cuma bursa 6'lı ganyan tahminleri

15 kasım 2013 cuma bursa 6'lı ganyan tahminleri


1.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu yamak koşusunda, her geçen gün daha iyi duruma gelen BULUTAĞA, yakın ara tabela dışı kaldığı yarışı dikkat çekici olan AHLATLI, bu aralar kıpırdanmaya başlayan BEYAZATLI, formda aprantisi ile şansını deneyecek olan SEZGİNŞAH, eküri avantajı bulunan ARZUKIZ, kısa aradan sonra yarış görüp kondisyon açığını gideren EZRA ve gücü oranında yarışlar koşabilen ONURSOY sırası ile şans verdiğim safkanlardır.

2.Ayak: Yüksek tempoda götürdüğü uzun mesafeli son koşusunu tabela dışı tamamlayan CEBELTAY’a kıa mesafeli bu koşuda ilk şansı veriyorum. Tabelanın hemen dibinde tamamladığı son yarışı ile artık geliyorum sinyalleri veren WALKS IN DARK ve üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren MOONSHINE CORAL favorinin en ciddi rakipleridir.

Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen formunda gözle görülür bir yükseliş olan ESCAPE TO VICTORY ile kazandığı yarış ile moral bulan SPEED FREAK daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

3.Ayak: Üçüncü olduğu son koşusunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek daha iyi duruma geldiğini gözlemlediğim GÜLERANA ilk şansa sahip. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, bu kez farklı bir performans sergilemesini beklediğim KIRIMKIZ, İstanbul’dan formda gelen ASİNEHİR ve toparlanmaya başlayan PAMUK ABLA devreye girebilirler.

4.Ayak: Uzun zamandır bu koşuya ciddi şekilde hazırlık yapan ve iyi bir kan hattına sahip olan Pİ ANGEL ile start aldığı iki koşuda da bu grup için oldukça tatminkar sonuçlar elde eden ÇİFTÇİ KIZI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

5.Ayak: Mesafe ayırımı yapmadan istikrarlı yarışlar koşan ÇİFTÇİ BEYİ etkili formu ile birinciliğin en ciddi adayıdır. Kazandığı koşu ile kendine gelen kalite isim MIDAS TOUCH, grubun iyi performanslı isimlerinden olan CLOSE RELATED, kısa bir süre ara vermesine rağmen uzun galoplar yaparak hazırlanan ARBOND ve beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen DEEP FOREST favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

6.Ayak: Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışını ikinci tamamlayan ICE FOUNTAIN’ın dişine göre rakipler ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.
Paylaş :

1 yorum:

  1. baba bu ne yaa ...tebrik ederim vallaha billaha en kalpten en icten duygularla

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk