Ana Sayfa » » 06-10-2013 At yarışı tahminleri (Adana-İstanbul)

06-10-2013 At yarışı tahminleri (Adana-İstanbul)

6 ekim yarışları thmn
6 ekim yarışları
6 ekim pazar istanbul yarış yorumları 

birinci ayak;

İyi form durumuyla LIFE IS LIVE (6) ve MOON RAIN (9) yarıştaki en şanslı isimlerdir. DASARA (2) ciddi rakipleri olacakken; ESERHATUN (4) sürpriz şanslı isimdir.

ikinci ayak;

Yükselen formuyla MY NUMBER ONE (2) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan LADY KENTUCKY (10) en güçlü rakibidir. YENİSEİ (9) ve POSTACI (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

 üçüncü ayak;

Mükemmel form durumuyla dikkat çeken SON OF PEACE (6) kazanmaya en yakın isimdir. MANOUSH (8) yakın takipçisi olacaktır. MANOUSH (1) ve GREAT ROSE (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

dördüncü ayak;

İyi durumuyla MERCANLI (2) en şanslı isimdir. SARIKAMIŞ (7) yakın takipçisi olacaktır. TORUMTAY (10) ve DOĞUHAN (4) sürpriz olarak şans verilebilecek isimlerdir.

beşinci ayak;

Jokey avantajıyla MELROSA (8) ve MELROSA (2) koşudaki ilk şans verilebilecek isimlerdir. LADY MORGANA (6) en güçlü rakipleri olacaklardır. WHITE GIRL (12) diğer şanslı isimdir.

 altıncı ayak;

Artan formuyla DEMRE (8) ve TEKFUR (11) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. AKINCIHAN (4) yakın takipçileri olacakken; ALTIN ADIM (7) sürpriz şanslı isimdir.


6 ekim pazar adana yarış yorumları 

1.ayak;

İyi durumuyla CAMELOT (1) ve PARK CEYHAN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. BEYAZ KİRAZ (9) yakın takipçileri olacaklardır. PEARL OF THE SOUTH (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.ayak;

Devam eden formuyla BİR SAYFA (4) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan FATOŞCAN (1) ciddi rakibi olacaktır. ALŞALLI (3) ve UÇAN GÜL (13) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak;

Artan formuyla TUMBUL ANZELHA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. ZATIŞAHANE (6) güçlü rakibidir. YANDIMAYŞE (12) ve IŞILILGAZ (3) sürpriz şanslı isimlerdir.

4.ayak;

Formda olan BLUE AIR FORCE (1) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumuyla JUNIOR PIANIST (6) yarıştaki güçlü rakibidir. KURTARBABA (2) ve GOLD KAAN (5) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak;

İyi durumuyla KARTACALI (1) ve BARINTOM (4) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. PETRINO (3) yakın takipçileri olacakken; KİJGİT (2) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak;

Günün son koşusunda ekürisiyle SIRRA KADEM (2-7) en şanslı isimdir. Artan formuyla ADANALI (11) ve ÇELİKSOY (19) yakın takipçileri olacaklardır. BETÜLEY (4) ihmal edilmemesi gereken isimdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk