4 ekim 2013 cuma bursa at yarışı tahminleri

4 ekim 2013 bursa at yarışı programı
4 ekim 2013 bursa at yarışı programı
1.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 10 numaralı Nurluca yarış performansı ile rakiplerinin bir hayli önünde.

Bu safkan bir önceki koşusundaki performansı gösterebilirse bu yarışı kazanıp maiden dan çıkacaktır.

2 numaralı Genç Eskişehir Beyi ve 8 numaralı Çerkezköy Güzeli bu safkanın eksik koşması halinde devreye gireceklerdir.

2.Ayak;

Son koşusunu 63 kiloyla koşan ve ağır kilodan etkilenen,bu koşuyu ise 5 kilo daha eksik koşacak 1 numaralı Albitay favorim.

5 numaralı Atalante etkili sprinti ile sonlarda etkili olacaktır.

Eküri avantajı ile 7 numaralı Rain River ve boş kilosuyla 13 numaralı Golden Hammer daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

9 numaralı Yörekefe ile Kaya ekürileri (Yalçıner-Fatmasultan-Gurbetkaya) arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

1 numaralı Çalışkan ise sürpriz arayanlar için iyi bir seçenek.

4.Ayak;

Kazandığı yarışlarda yanına rakiplerini yaklaştırmayan ve form durumu oldukça yüksek 1 numaralı Lady Dora sevdiği pist ve mesafede bu koşuyu da kazanacaktır banko olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Altınoluk koşusunda 1 numaralı STOP STOPPING ME daha önce kazandığı mesafede ilk şansa sahip.

3 numaralı Malibu Star ve 7 numaralı Midas Touch isimli safkanlar hata affetmezler.

10 numaralı Kum Baba ihmale gelmez kuponlara ekleyin.

6.Ayak;

5 numaralı Atakankaya,2 numaralı Asilkan,12 numaralı Yetiş,8 numaralı Koryürek,10 numaralı Üstünhan sürpriz bir sonuç çıkması muhtemel koşuda benim sıralamam.

Bomba arayanlar 7 numaralı Höyüklü isimli safkanı işaretlesinler.

4 ekim 2013 cuma bursa altılı kuponum;

1.Ayak; 10,2,8
2.Ayak; 1,5,13,7
3.Ayak; 9,3
4.Ayak; 1
5.Ayak; 1,3,7,10
6.Ayak; 5,2,12,8,10,7

kupon bedeli ; 28,80 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk