Ana Sayfa » , » Spy X 5 2013 ekim tahminleri (İzmir-Ankara)

Spy X 5 2013 ekim tahminleri (İzmir-Ankara)

spy x 5 ekim yarış programı
spy x 5 ekim yarış programı
Ankara 5 ekim at yarışı yorumları SPY X

1.ayak

Devam eden formuyla UTKUNŞAH (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. POMPACI NİHAT (1) güçlü rakibidir. ŞERZAN (3) ve OBRUK (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir

2.ayak

İyi form durumuyla KÜÇÜK SEDAT (1) yarışta ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan SAHA KIRAN (3) güçlü rakibidir. Ekürisiyle İNANLI OĞLU (2-5) ve ÖNDERTAÇ (6) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.ayak

Mükemmel form durumuyla ÖZFİDAN (2) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan PERİCAN (3) yarıştaki ciddi rakibi olacakken; ABAKAY (6) ve ALYETİŞ (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir

4.ayak

Yükselen formuyla KALİMDOR (4) ve iyi durumuyla TEMELHAN (7) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. Formda olan HANBEŞ (3) güçlü rakipleri olacakken; STORM EAGLE (6) sürpriz şanslı isimdir.

5.ayak

Devam eden formuyla CANIS MAJORIS (1) ve MAVİ FIRTINA (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. DISCERNIBLE (2) yakın takipçileri olacakken; ERENCİK (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.ayak

İyi form durumuyla dikkat çeken BEST WANGO (5) koşudaki en şanslı isimdir. YOLCU BEY (1) ciddi rakibi olacaktır. LATTE (7) ve MERTOL (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5 ekim izmir at yarışı yorumları SPY X

1.ayak

Formda olan BERHAN KIZI (6) ve GÖLGEHAN (4) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ASLANYELE (1) güçlü rakipleri olacaklardır. MERVEKIZ (11) sürpriz şanslı isimdir.

2.ayak

Ekürisiyle ŞAFAKHANIM (4-13) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi formuyla IHLAMUR (3) yakın takipçisi olacaktır. SOKU (11) ve DEMİRBAŞ (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak

Artan formuyla ZENCİRBEY (2) koşudaki ilk şanslı isimdir. SEVDALİNKA (5) yakın takipçisi olacaktır. MY QUEEN (10) ve KRIZANTEM (9) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak

Artan formuyla HAYRİ AĞA (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. PARİSTA (11) güçlü rakibidir. LALE KIZIM (5) ve GÜNDÜZHAN (8) sürpriz şanslı isimlerdir.

5.ayak

Artan formuyla MELENDİZ (2-6-11) ekürileriyle koşuda favori şans verilebilecek isimdir. TANİYİT FIRTINASI (4) güçlü rakibi olacaktır. KIZILÖREN (1) ve SÜRMELİKIZ (10) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

6.ayak

Günün son koşusunda devam eden formuyla SKYFRONT (5) favori şans verilebilecek isimdir. EZGİCAN (9) ciddi rakibi olacaktır. ÖMER TURGAY (10) ve ALTUN FIRTINASI (12) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk