6 Ekim 2013 İstanbul at yarışı tahminleri

6 ekim istanbul yarış programı yorumları
6 ekim istanbul yarış programı

1.ayak;

2 yaşlı ingiliz kısraklarının katılacağı şartlı mücadelede Kaneko yavrusu olan 11 numaralı SPECIAL CLUB isimli safkan favorim.

İdmanlarında formda görünen 2 numaralı Dasara ve 6 numaralı Life is Live favorinin en yakın rakipleri olacaktır.

9 numaralı Moon Rain de Gökhan Kocakaya ile ihmale gelmez DİKKAT.

2.ayak;

Kalite safkan 2 numaralı My Number One dişine göre grupta favorim.

Halis Karataş'ın tercih ettiği 10 numaralı LADY KENTUCKY en ciddi rakibi olacaktır.

8 numaralı Turkish Treasure ve 1 numaralı Green Baron koşunun sürpriz isimleri olabilir.

3.Ayak;

Yarış hayatına üç birincilik ile başlayan son koşusunda sert grupta üçüncü olan 1 numaralı Benelux ve son beş koşusundan dört birincilik çıkaran 6 numaralı Son of Peace mücadelesine 8 numaralı Manoush da etkili sprinti ile katılacaktır.

Bu 3 safkan arasındaki mücadele birinciyi belirler diye düşünüyorum.

4.Ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu çok rahat bir şekilde uzak farkla kazanan 7 numaralı Sarıkamış mükemmel görüntüsü ile favorim.

2 numaralı Mercanlı yakın farklarla elde ettiği üçüncülüğündeki performansını sergilerse fotoyu önde geçebilir.

1 numaralı Latifbey ve 8 numaralı Serkanağa daha sonraki ihtimaller.

5.Ayak;

8 numaralı MELROSA gerek orjini gerek idmanları gerekse de binicisiyle bu koşuyu kazanması normal sonuç olacak bir safkan.

Ancak yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak safkanların şartlı 1 mücadelesi olduğu için 11 numaralı Raika,1 numaralı Altınkız,2 numaralı Burjuva ve 12 numaralı White Girl de kazanma şansı olan safkanlar.

6.Ayak;

Son koşusunu kazanırken büyük sürpriz yapan ve tahminlerimde de önerdiğim 9 numaralı Digor bu koşuyu da Özcan Yıldırım ile yine kazanacaktır diye düşünüyorum tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenlere 7 numaralı Altın Adım,11 numaralı Tekfur ve 8 numaralı Demre'yi değerlendirebilirler.

6 ekim İstanbul altılı kuponum;

1.Ayak; 11,2,6,9
2.Ayak; 2,10,8,1
3.Ayak; 1,6,8
4.Ayak; 7,1,2,8
5.Ayak; 8,11,1,2,12
6.Ayak; 9

kupon bedeli ; 48 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk