Spy X 3 ekim 2013 altılı ganyan tahminleri

spy x at yarışı yorumları 3 ekim
spy x at yarışı yorumları 3 ekim
3 ekim izmir tahminleri Spy X

1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistte start aldığı son koşusunda etkili olamayan ALADAĞLI(1) artan formuyla favorimizdir. CAN NUR(4) en güçlü rakibidir. GÜVENER(6) ve KUMRU HATUN(7) sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak;

Aynı pist ve mesafedeki son koşusunda ikinci olan CYPRIANA(3) gelişen formuyla kazanabilir. ROYALBLUE(8) ve WHITE LADY(12) en yakın rakipleridir. RODIKA(7) sürpriz şansına sahiptir.

3.Ayak;

Son koşusunda çim pistte ikinci olan GÖZÜYILMAZ(8) iyi form durumu ile favorimizdir. ASPURCE(12) ve ONLY(5) ihmal edilmemelidir. FIRST HOPE(3) sürprizde değerlendirilebilir.

4.Ayak;

Kum pistteki son koşusunu kazanan GOLDEN VALLEY(11) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. BORGATA(1) en ciddi rakibidir. ORKUNHAN(4) ve YİĞİT OĞLUM(5) sonraki ihtimallerdir.

5.Ayak;

Yarış hayatının ilk startında çim pistte ikinci olan WINNER SIRCLE(13) öncelikle değerlendirilmelidir.

TROPICAL THUNDER(12) en güçlü rakibidir. ŞEKER NEJ(11) ve MELISSA FRANKLIN(9) sürprizde değerlendirilebilir.

6.Ayak;

Gecenin son koşusunda çim pistte start aldığı son koşusunda üçüncü olan ESEDAYI(1) iyi form durumu ile favorimizdir. GÜLEN ASLAN(4) ve DELİ RÜZGAR(3) en yakın rakipleridir. SARI KANARYAM(5) sürpriz şansına sahiptir.

3 ekim diyarbakır yorumları Spy X

1.ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistte kazandığı yarışının ardından start aldığı son koşusunda etkili olamayan ROJBAŞ(6) artan formuyla favorimizdir. KAYADELEN(1) ve ORDUNARIUS PROF(2) en yakın rakipleridir. BOSSY(9) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak;
Kum pistteki son koşusunda tabelada yer bulamayan TANIŞ RÜZGARI(4) gelişen formuyla favorimizdir. MİREYSAN(9) en güçlü rakibidir. GALATA(6) ve KARABASAN(7) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak;

İstikrarlı yarışlarının ardından start aldığı son koşusunda etkili olamayan NERİMAN HANIM(6) artan formuyla favorimizdir. KANİJE(1) ve SITARA(10) ihmal edilmemelidir. ZILGIT(5) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak;



Aynı pist ve mesafedeki son koşusunda ikinci olan MISS WILLISTON(2) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. VELOKIZI(1) en ciddi rakibidir. SOUTH CENTER(8) ve CHAMONIX(4) sonraki ihtimallerdir.


5.ayak;
Kum pistteki son koşunda tabelaya giremeyen BEST COMMANDER(1) artan formuyla favorimizdir. TOUR GUIDE(3) en güçlü rakibidir. PARISTAMBUL(2) ve ÖZTURNA(10) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak;
Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda ikinci olan NAZLIGÜL(8) öncelikle değerlendirilmelidir. RUHUGÜL(10) ve AKANOĞLU(3) en yakın rakipleridir. BOKSÖRKAYA(13) sürpriz şansına sahiptir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk