Ana Sayfa » , » 6 ekim 2013 pazar iddaa tahminleri

6 ekim 2013 pazar iddaa tahminleri

06.10.2013 pazar iddaa maçları
06.10.2013 pazar iddaa maçları

Kod 556 Juventus-Milan

Şampiyonlar ligi maçında Galatasaray'a karşı mücadele eden ve eski formunda uzak görünen Juuventus evinde belki de senenin en etkisiz maçını oynadı.

Ancak Juventus seyircisi önünde kolay kolay maç kaybetmeyeceğini Gs maçı ile de ispatladı.

Bu seneye durgun başlayan Juvenstus bu sene ki en ciddi maçına Milan karşısında çıkacak.

Aynı şehrin takımları olmadıkları için derbi adını almasalar da İtalya futbol tarihinin en köklü iki takımının mücadelesi hep nefes kesmiştir.

Bu nedenle de ne kadar formsuz bir Juventus olsa da seneye çok kötü bir başlangıç yapan Milan karşısında öyle ya da böyle zafere ulaşacaklardır.

Kod Tahmin 1 ; 1.45

557 Lazio-Fiorentina

Hafta içinde temsilcimiz Trabzonspor ile karşılaşan ve arka arkaya gelen gollerle şok olan Lazio son 5 dakikada bulduğu gollerle maçı berabere bitirdi.

Lazio gol yollarında çok etkili ve gol bulmakta zorlanmıyorlar.

Fiorentina ise takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle düşüşte ve defansta sorun yaşıyorlar.

Bu maç gollü geçecektir üst oynamak mantıklı riske gireceklere direk Lazio galibiyeti de mantıklı olacaktır.

tahmin Üst ; 1.60

Kod 556 Marsilya-Psg

Fransa'nın en önemli rekabetlerinden biri olan ve taraftarlar arasında deplasman yasaklarının yaşandığı bir mücadeleden bahsediyoruz.

Bu nedenle de bu maç her türlü sonuca açık gibi görünse de her zaman için evinde oynayan takımın bir adım önde olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Her ne kadar hafta içinde 3-0 luk bir Dordmund mağlubiyeti alsa da Marilya'nın Psg maçına çok farklı baktığını ve saha-seyirci avantajı ile bu mücadeleyi kazanacağını düşünüyorum.

tahmin 1 ; 3.30

Kod 460 Wigan-Blackburn

İngiltere ligi ev sahibi takımların en çok galibiyet yüzdesi ile mücadele ettikleri bir lig olduğunu belirtmek gerekiyor.

Bu konuda da senelerdir evinde iyi futbol oynayıp kazandığı puanların büyük çoğunluğunu evinde alan Wigan'ın bu haftayı galibiyetle kapatacağını düşünüyorum.

tahmin 1 ; 2.00

6 ekim pazar iddaa kuponum;

Kod 460 Wigan-Blackburn 1 2.00
Kod 556 Marsilya-Psg 1 3.30
Kod 557 Lazio-Fiorentina Üst 1.60
Kod 556 Juventus-Milan 1 1.45

Toplam ; 1'e 15,312
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk