3 ekim 2013 izmir at yarışı tahminleri

03.10.2013 izmir şirinyer yarışları altılı şablonu

1.Ayak;

1 numaralı Aladağlı Mehmet Kaya'nın tercihi ile favorim.

2 numaralı Pamuk Abla ve formda safkan 4 numaralı Can Nur en ciddi rakipleri olacaktır.

Eküri avantajı ile 8 numaralı Börekçi ve son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı Erkilet güzeli her an devreye girebilecek safkanlar.

7 numaralı Kumru Hatun koşunun sürprizini gerçekleştirebilir DİKKAT.

2.Ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede 8 numaralı ROYALBLUE form durumu ve yarış performansı ile favorim.

3 numaralı CYPRIANA ve 7 numaralı RODİKA isimli safkanlar fotoyu önde geçebilecek güce sahip isimler.

12 numaralı White Lady ve 13 numaralı Wolf Ram daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Konak Belediye Başkanlığı koşusunda bu grubun üstünde bir kaliteye sahip 5 numaralı Only'nin bu yarışı kazanacağını düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

4.Ayak;

1 numaralı Borgata,11 numaralı Golden Valley,8 numaralı Red Eye,12 numaralı Son of Sea ayrım yapılmadan kuponlarda olması gereken safkanlar.

koşunun bombasını 2 numaralı WESTERN LADY yapabilir DİKKAT.

5.Ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında 11 numaralı ŞEKER NEJ gerek yarış hayatının ilk koşusu,gerek idmanlarındaki performansı gerekse de güçlü kan hattı ile bu grubu geçecektir günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

6.Ayak;

5 numaralı SARI KANARYAM artan formu ile favorim.

1 numaralı Esedayı,3 numaralı Deli rüzgar,4 numaralı Gülenaslan en ciddi rakipleri olacaktır.

13 numaralı Yünlüce kızı ve 12 numaralı Tülin Abla sürprizde değerlendirilecek isimler.

3 ekim 2013 İzmir altılı kuponum;

1.Ayak; 1,2,4,8,5,7
2.Ayak; 8,3,7,12,13
3.Ayak; 5
4.Ayak; 1,11,8,12,2
5.Ayak; 11
6.Ayak; 5,1,3,4,13,12

kupon bedeli ; 45 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk