Ana Sayfa » , » 1 Ekim 2013 Altılı Ganyan Tahminleri Spy X

1 Ekim 2013 Altılı Ganyan Tahminleri Spy X

01.10.2013 spy x değerlendirmeleri
01.10.2013 spy x değerlendirmeleri
Spy X 2013 salı ankara altılı yorumları

1.Ayak;

İyi durumda olan UNICORNUS (3) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. MEMPHIS (1) yakın takipçisi olacaktır. ACTARGO (7) ve YENER KAZIM (6) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.Ayak;

Yükselen formuyla SABIKAKIZI (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. Formda olan İHSAN SULTAN (4) güçlü rakibi olacaktır. MİNİF KIZI (8) ve ELAKIZIM (1-5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

3.Ayak;

İyi form durumuyla SERTTAŞ (1) ve ACTION LAW (2) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. AKJOLTOI (3) yakın takipçileri olacakken; BIG PRICE (4) sürpriz şanslı isimdir

4.Ayak;

Formda olan SUWAKO (7) yarışta kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan ÇIKMAZHAN (1) yakın takipçisi olacaktır. KINGDOM (4) ve YEGANE (8) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Ayak;

Eküri avantajıyla DOĞAN MAHMUT (1-8) koşuda ilk şans verilebilecek isimdir. Formda durumuyla TURKISH ATTACK (5) ve GOLD DANCER (6) güçlü rakipleri olacaklardır. MAGIC RAIN (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Ayak;

Devam eden formuyla ŞANSKAYA (9) koşudaki en şanslı isimdir. İyi durumda olan GAMZEHANIM (4) en yakın takipçisidir. Ekürisiyle BERRAGÜL (2-1) ve TUMBUL İNCİ (10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

1 ekim salı 2013 Spy X Adana Altılı yorumları


1.Ayak;

İyi durumda olan FOURTUNE (7) ve TOTAL SCORE (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KUZEY (4) yakın takipçileri olacaktır. AÇILIM (1) diğer şanslı isimdir.

2.Ayak;

Artan formuyla ENSARHAN (4) ve HORZUM (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. YANDIMAYŞE (8) güçlü rakipleri olacakken; ALLALEM (7) sürpriz şanslı isimdir.

3.Ayak;

Mükemmel form durumuyla HYPATIA (2) koşudaki favori şans verilebilecek isimdir. İyi formda olan CEPHEI (1) en güçlü rakibi olacaktır. YAKUZA (7) ve PIRILIM (3) sürpriz şanslı isimlerdir.

4.Ayak;

Mükemmel form durumuyla dikkat çeken KING DROK (5) en şanslı isimdir. MARDINAR (8) ciddi rakibi olacaktır. INSEPTION (2) ve KAFKASLI (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Ayak;

İyi formda olan MY PEGASUS (6) ve GLENDOR (4) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. AKMEŞE (5) en güçlü rakipleri olacaklardır. KARTACALI (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir

6.Ayak;

Günün son koşusunda HARNUP (13) ve PERFECT TRIANGLE (16) en şanslı isimlerdir. ROSE DAILY (18) yakın takipçileri olacaklardır. DORA MAAR (11) sürpriz şanslı isimdir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk