1 Ekim 2013 Ankara At Yarışı Tahminleri

01.10.2013 salı ankara yarışları tahminleri
01.10.2013 salı ankara yarışları
1.Ayak;

Fly by Me'nin kazandığı Ankara Koşusunda sert grupta ve 2800 metrede yarışmasına rağmen kendine tabelada yer bulan safkan 3 numaralı UNICORNUS dişine göre grupta birinciliğe uzanacaktır.

Günün en güvenilir safkanı olarak tek atmanızı öneriyorum.

2.Ayak;

3 yaşlı arap kısraklarının maiden mücadelesi sürprize açık bir koşu olarak gözüküyor bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Yarış performansı rakiplerinde daha iyi olan 9 numaralı Sabıkakızı,son üçüncülüğü dikkat çekici olan 4 numaralı İhsan Sultan,idmanlarında formunu yükselttiğini gösteren 8 numaralı Minif Kızı,eküri avantajıyla 1 numaralı Elakızım ve ilk koşusunu ölçü almadığım 6 numaralı Leyla Sultan kuponlarınıza yazmanızı önerceğim safkanlar.

3.Ayak;

Bursa'dan formda gelen son dört yarışından 3 birincilik çıkaran,diğer koşusunu ise boyun farkıyla kaybederek ikincilikle yetinen 3 numaralı AKJOLTOI form durumu ile favorim

Ancak Ankara pistinde ilk kez start alacağı için pisti yadırgama ihtimali yüksek olduğundan Halis Karataş ile koşacak olan 1 numaralı Serttaş ve Ankara koşusu altıncısı 5 numaralı Montrachet isimli safkanlarda kuponlarda olmalı diye düşünüyorum.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Samanpazarı koşusunda 1 numaralı Çıkmazhan,7 numaralı Suwako ve 6 numaralı Waka Waka arasındaki mücadele birinciyi belirler.

5.Ayak;

Eküri avantajıyla 1 numaralı kalite safkan Doğan Mahmut favorim.

5 numaralı TURKISH ATTACK etkili sprinti ile kendine şans yaratabilir.

Bomboş kilosuyla 7 numaralı Latte son koşusunu tekrar edip beyaz bayrak ayna yapabilir DİKKAT.

6 numaralı Magic Rain ise Sadettin Boyraz ile beşinciliklerine son verip yarışı kazanabilir yapabilir kuponlara ekleyin.

6.Ayak;

"Bölünen maiden"ın ikinci ayağı olan programın son koşusu 9 numaralı ŞansKaya ve 4 numaralı GamzeHanım mücadelesinin galibi ile sonuçlanacaktır.

Bu ayağa at ilave etmek isteyenler 3 numaralı Cincorta ve 10 numaralı Tumbul İnci'yi yazabilirler.

1 ekim 2013 ankara altılı kuponum;

1.Ayak; 3
2.Ayak; 9,4,8,1,6
3.Ayak; 3,1,5
4.Ayak; 1,7,6
5.Ayak; 1,5,7,6
6.Ayak; 9,4

kupon bedeli ; 18 TL

1 ekim ankara yarışları safkan ve bahis önerileri;

Günün bankosu ;4.koşu 3 numaralı Unicornus

Günün sürprizi ; 8.koşu 7 numaralı Latte

Günün bombası ; 5.koşu 6 numaralı Leyla sultan

Günün ikilisi ;1.koşu 2 numaralı Abraj / 3 numaralı Laguardia

Günün çiftesi ; 2.koşu 4 numaralı Kızıl Kır / 3.koşu 5 numaralı Asil Desa
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk