3 Ekim 2013 diyarbakır at yarışı tahminleri

03.10.2013 diyarbakır yarışları
1.Ayak;

İsminin anlamı Durdurulamaz olan 10 numaralı UNSTOPPABLE bu koşuyu kazanmasını bekliyorum ve tek atmanızı öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenlere son koşusunu unutturmak için sahaya çıkacak 1 numaralı Kayadelen ve 3 numaralı Royal Abjar isimli safkanları değerlendirsinler.

2.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşuda grubun tecrübeli safkanı 4 numaralı Tanış Rüzgarı favorim.

Yarış hayatının ilk koşusunda altıncılık elde eden 8 numaralı Kibarya Kızı ve 9 numaralı Mireysan favoriye ciddi rakip olacaklar.

Eküri avantajıyla 5 numaralı Beşçiçek daha sonraki ihtimal.

3.Ayak;

Son koşusunda Adana pistini yadırgayan ve 3 birincilikten sonra dokuzuncu olan 6 numaralı Neriman Hanım Diyarbakır pistini yadırgamazsa fotoyu önde geçebilir.

5 numaralı Zılgıt devam eden formuyla en sert rakibi olacaktır.

7 numaralı Çeliknaz ve 8 numaralı Havin kuponlarda kesin olması gereken safkanlar olarak görüyorum.

4.Ayak;

Yarış hayatında koştuğu yarışlarda başarılı olduğu her koşu 1200 metre kum pist olan 2 numaralı MISS WILLISTON sevdiği mesafe ve pistte favorim.

Ağır kilo dezavantajına rağmen 1 numaralı VeloKızı ihmale gelmez.

Son koşusunu kazanan 6 numaralı Grenngage devam eden formu ile bu safkanların eksik koşması halinde devreye girecektir.

5.Ayak;

1 numaralı BEST COMMANDER,2 numaralı PARISTAMBUL,3 numaralı TOUR GUIDE,6 numaralı SÜZGECİNOĞLU,9 numaralı FUNKY BOY,8 numaralı LITTLE CAT isimli safkanlar ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim safkanlar.

6.Ayak;

Form durumu büyük bir düşüşe geçen ve yarışlarında çok kötü performanslar sergileyen 3 numaralı AKANOĞLU bu yarışla beraber yükselişe geçebilir.

8 numaralı Nazlıgül,son koşusunu kazanan 10 numaralı Ruhugül ve eküri avantajı ile 2 numaralı Kıraçkız ihmale gelmeyecek safkanlar ayrım yapmamanızı tavsiye ediyorum.

3 Ekim diyarbakır altılı kuponum ;

1.Ayak; 10
2.Ayak; 4,8,9,5
3.Ayak; 6,5,7,8
4.Ayak; 2,1,6
5.Ayak; 1,2,3,6,9,8
6.Ayak; 3,8,10,2

kupon bedeli ; 34,56 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk