İzmit Altılı ganyan tahminleri 31 aralık 2013

31 aralık 2013 salı İzmit-Kocaeli programı
1.Ayak:

İstikrarlı yarışları ile göz dolduran ve etkili formunu muhafaza eden DISTANT GREEN ile bu koşu ile birlikte çıkışa geçeceğine inandığım KASABABEYİ arasındaki birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

2.Ayak: 

Az farkla ikinci olduğu son koşusunun ardından daha da iyi duruma gelen ve bu defa etkili binicisi ile start alan ANILBEY’e ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, toparlanmaya başlayan KOYRAMERT, her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan GENÇTAY, beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar elde eden KİKKULİ, oldukça kolay kazandığı koşu ile göz dolduran ERCÜMENT ve grubun iyi performanslı isimlerinden olan GÖREME sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Kazandığı koşu ile şanssızlığını kıran HAVE A NICE FLIGHT bir kez daha birinciliğe yakın görünüyor. Son ikinciliği ile toparlanmaya başladığını gözler önüne sermeyi başaran ALBİTAY ve grubun formda isimlerinden olan NEW YORKER favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Üst üste ikinci olduğu koşuları ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren müsait kilolu BOLKARKIZI benim favorim. Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım AYGÖK ile son derece istikrarlı yarışlar koşan HATUNSUYU favorinin en ciddi rakipleri olacaklardır.

5.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

6.Ayak: 

Bir süredir start almamasına rağmen İstanbul pistinde idmanlarını hızlandırarak form grafiğini yükseltmeyi başaran MY MOON FACE dişine göre rakipleri ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır
Paylaş :

4 yorum:

  1. altılı kurgusu ortada olsunki yorum gör .tecrübe.

    YanıtlaSil
  2. yarış benimiçin hobidir.hobilerde ince elenir sık dokunur.

    YanıtlaSil
  3. gençtay,albitay,maymunfeys bugünün şanslıları görünüyor.

    YanıtlaSil
  4. nice yıllara başarı bolşanslar sizinle olsun.

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk