8 kasım 2013 bursa at yarışı tahminleri

08-11-2013 bursa yarış programı
birinci ayak;

Yarış hayatına şartlı 1 galibiyeti ile başlayan 9 numaralı TARANTA BABU kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

Mudanya koşusunda sert grupta başarılı bir dördüncüluk elde ettikten sonra geri çekilen ve ara veren 11 numaralı Zoya Erhan Yavuz ile ters koşabilir ihmal etmemek gerekir.

2 numaralı Siverek Beyi ve son koşusunu rahat kazanarak dikkatleri üzerine çeken 3 numaralı Tunceli kuponlarda kesinlikle olmalıdır.

ikinci ayak;

Birbirine yakın 4 yaşlı arap atlarının mücadelesinde her türlü sonuç çıkabilir diye düşünüyorum.Bütçeniz doğrultusunda fazla at yazmakta fayda var kanaatindeyim.

Benim düşüncem;

2 numaralı Atikkız,10 numaralı Rüya Gibi,7 numaralı Klimanjero,3 numaralı Aden ve eküri faktörü ile 1 numaralı Azadbey ayrım yapılmadan kuponlara işaretlenmelidir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katıldığı tahmini zor vasat bir maiden yarışı daha.

Adana pistinde iki yarışa çıkan ve bu yarışlarda tabela yapmayı başaran 1 numaralı Destan Yazan ve son koşusundan yakın aralarla üçüncü ayrılan 6 numaralı Aşkana eşit şans verdiğim safkanlar.

7 numaralı Gizem Hanım bu safkanların hata yapması halinde devreye girebilir.

Eküri avantajı ile 9 numaralı küçük eser ve sorunlarının giderildiği söylenen 5 numaralı Üç Ortak sürpriz yapabilirler.

dördüncü ayak;

Son koşusunu baş farkıyla fotoda Green Aley'in arkasında kaybeden 3 numaralı Silver Plane günün tek atılabilecek ender safkanlarından biri.

Zor Bursa programında gerek idmanlarındaki form sıçraması gerekse de son yarışı ile Silver Plane günün bankosu.

beşinci ayak;

Bir süredir çok başarılı performanslar gösteren 3 numaralı Secret Story ve 4 numaralı Action Law birincilik için yüksek şansa sahip isimler.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Mususi ve son koşusunu 47,5 kiloyla koşup kazanan 2 numaralı Green Alley ağırlaşan kilosundan(+9) etkilenmezse etkili performans gösterebilirler.

7 numaralı Princess Süreyya ise koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT

altıncı ayak;

İki koşu kazandıktan sonra son koşusunda altıncılık elde eden 1 numaralı TEXASLI BEGÜM zayıf rakiplerinin yanında birincilik serisine geri dönecektir.

Bu safkanı tek atamayanlar ya da yıkmak isteyenlere bol şans diliyorum ; çünkü Teksaslı Begüm gelemezse koşuya katılan bütün safkanlar gelebilir.

8 kasım bursa altılı kuponum;

1.ayak; 9,11,2,3
2.ayak; 2,10,7,3,1
3.ayak; 1,6,7,9,5
4.ayak; 3
5.ayak; 3,4,2,5,7
6.ayak; 1

kupon bedeli ; 25 TL
Paylaş :

1 yorum:

  1. son ayakta sana canıgönülden katılıyorum 3 saatten beri son ayaktaki atları inceliyorum aynen dediğiniz gibi...

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk