Ana Sayfa » , , , » Luca Brasi Yarış Atı-Unutulmaz Koşular

Luca Brasi Yarış Atı-Unutulmaz Koşular

luca brasi yarış atı
Adını ünlü sinema filmi Baba-Gotfather filmindeki bir karakterden alan Luca Brasi yarış atı belki yarışçılık dünyasına damga vuracak bir safkan olacak bir kariyer elde edecekti.

Yarış hayatının ilk koşusunu kazanarak maiden dan çıkan Luca Brasi yarış hayatı boyunca koştuğu 8 yarışın 7 sini kazanmayı başarmıştır.

Gelecek vaadeden safkan arka arkaya 4 koşu kazandıktan sonra çıktığı Mevlana koşusunda yarışı kazanmaya doğru ilerlerken tökezleyip devrilmiştir.

Bu devrilmeden sonra ön ayakları kırılan Luca Brasi en son olarak Verdasko'daki gibi uyutulmuş ve hayatını kaybetmiştir.

Adı gazi favorileri arasında olan Luca Brasi çok talihsiz bir şekilde hayata gözlerini yumarken bu olayın arkadasın kum pist ve Halis Karataş yoğun eleştiriler aldı.

Ancak bu koşuda Halis Karataş'ın ben bir hatasını göremiyorum ve pistte bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Luca Brasi'nin 16 mayıs 2012 de başlayan yarış hayatı 16 martta 2013 de sona ermiştir ;

Luca Brasi Devrildi
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk