27 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

Ankara tahminleri 27 ağustos
1.Ayak;

4 numaralı Helinfırtınası ilk koşusundaki ikinciliği ile koşunun favorisi durumunda ve koşuyu kazanması normal sonuç olacaktır.

Ancak çok kötü koşması halinde diğer atlar devreye girebilirler.

Tek atamayanlar yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 10 numaralı Şahserim ve 6 numaralı İhsan Sultan'ı değerlendirebilirler.

2.Ayak;

Üst üste çok başarılı yarışlar koşan ancak bir türlü özlediği birinciliği elde edemeyen 7 numaralı Fakı Bey 2 numaralı Hulusibey öncelikle şanslı olan isimler.

Daha sonra 1 numaralı Yaşar Amca,3 numaralı Engizek ve 11 numaralı Sedefkar değerlendirilmelidir.

Koşunun sürprizini kalite safkan 9 numaralı Şah Remo yapabilir.

3.Ayak;

Birinciliği hasret kalan 9 numaralı Serttaş ile eküri avantajıyla ön plana çıkan 5 numaralı Karaka Moon bu yarış için önemli birincilik adayları.

Kötü koşmaları halinde 2 numaralı Kamkam ve son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak kazanan ve formu devam eden 7 numaralı Yavru Kartal devreye girebilirler.

4.Ayak;

Son iki koşusunu kazanarak kariyerinin en formda dönemini geçiren 8 numaralı Lodos Rüzgarı birinciliklerine devam edecektir ve sizlere günün teki olarak öneriyorum.

Bu safkanı tek atamayanlar kalite safkan 6 numaralı Mirazbatur ve 1 numaralı Direntay'ı değerlendirebilirler.

5.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katıldığı maiden koşu form durumu vasat atların mücadelesine sahne olacak.

Öncelik koşuları diğer safkanlara göre daha iyi gözüken 4 numaralı Deniz Yeli ve 6 numaralı Kızıl Kır isimli safkanlarda.Daha sonra Ozan Bulut'un tercihi ile 1 numaralı Berragül değerlendirilebilir.

6.Ayak;

Son koşusunda çok kötü bir performans sergileyen 5 numaralı TURKISH ATTACK bu koşuyu rahat kazanacaktır günün en sağlam teki olarak size önereceğim safkan.

27 Ağustos 2013 Ankara Tahminleri (orta direk)

1.Ayak; 4
2.Ayak; 7,2,1,3,11,9
3.Ayak; 9,5,2,7
4.Ayak, 8,6,1
5.Ayak; 4,6,1
6.Ayak; 5

Kupon Bedeli ; 10,80 TL

27 Ağustos 2013 Ankara Tahminleri (geniş altılı)

1.Ayak; 4,10,6
2.Ayak; 7,2,1,3,11,9
3.Ayak; 9,5,2,7
4.Ayak, 8,6,1
5.Ayak; 4,6,1
6.Ayak; 5

Kupon Bedeli ; 32,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk