28 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

28 ağustos istanbul tahminleri 2013
1.Ayak;

Ağır kilosuna rağmen kalite safkan 1 numaralı Akçabey ve formunu geliştiren 7 numaralı Tosun Gülle öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Bu safkanların en sert rakipleri son koşusunu kazanarak dikkat çeken 9 numaralı Varoltay ve 3 numaralı Anadolukaya olacaktır.

2.Ayak;

4 ve yuları yaşlı arap atlarının katılacağı Dikilitaş koşusunda son koşusunda sert gruptan etkilenen 1 numaralı Gezeroğlu Selim Kaya ile bu koşuyu kazanması normal sonuç olacaktır.

Ancak Gezeroğlu kötü koşarsa bu koşu karışacak ve 2 numaralı Taycan ve 3 numaralı kalite safkan Hızlıtay ve son koşusunu kazanan 8 numaralı Yürekkaya,Gezeroğlu'nun en ufak hatasını affetmeyeceklerdir.

Grup sert olsa da 5 numaralı Balbey ve 7 numaralı Tözüm bu koşunun sürprizini yapabilirler.

3.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik Gökhan Kocakaya'nın tercih ettiği 3 numaralı Görki'de.

Bu safkan idmanlarında çok iyi dereceler yaparak bu koşuya iddialı hazırlandı ve sizlere günün en güvenilir atı olarak tek atmanızı öneriyorum.Bu ata güvenmeyenler 4 numaralı IAN TAPP'ı yazabilirler.

4.Ayak;

Son koşunun kazanan 4 numaralı  Bayındırbey uyumlu binicisiyle yine en plana çıkan safkan.

En ciddi rakipleri galoplarında formda gözüken 3 numaralı Halisbey ve yarış hayatının ilk koşusunu kazanan 6 numaralı Kırkpınar olacaklardır.Koşunun sürprizini 2 numaralı Buzkaya yapabilir DİKKAT.

5.Ayak;

Son koşunun 2800 metre çim pistte rahat bir tempoda uzak arayla kazanan 1 numaralı Sanzatu Erhan Yavuz ile birinciliklerine devam edecektir günün ikinci teki olarak sizlere öneriyorum.

6.Ayak;

Son koşusunu kazandıktan sonra bir süre ara veren ve idmanlarında formunu geliştiren 3 numaralı SHAMELESS ağır kilodan etkilenmezse yine büyük şansa sahip.

Bu safkanın en önemli rakipleri 5 numaralı Riri ve 6 numaralı Brave Kinght isimli safkanlar olacaktır.

Koşunun bombasını boş kiloyla bu koşuya katılacak olan 9 numaralı Poyraz Ateş yapabilir DİKKAT.

28 Ağustos 2013 Geniş Altılı Kuponu

1.Ayak; 1,7,9,3
2.Ayak; 1,2,3,8,5,7
3.Ayak; 3,4
4.Ayak; 4,3,6,2,
5.Ayak; 1
6.Ayak; 3,5,6,9

Kupon Bedeli ;  38,40 TL

28 Ağustos 2013 Küçük Altılı Kuponu

1.Ayak; 1,7,9,3
2.Ayak; 1,2,3,8
3.Ayak; 3
4.Ayak; 4,3
5.Ayak; 1
6.Ayak; 3,5

Kupon Bedeli ; 3,2 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk