29 Ağustos 2013 Ankara At Yarışı Tahminleri

29 ağustos ankara tahminleri
1.Ayak;

Başarılı ikinciliği ile dikkat çeken 3 numaralı SENBEN ve form durumu her geçen gün yükselen 7 numaralı GÜLŞEN SULTAN öncelikle şansı isimler.

Daha sonra eküri avantajı ile 10 numaralı BAŞARAN FATOM ve 6 numaralı Betüley değerlendirilebilir.

4 numaralı Mizginhat tercihli start alarak sürprize hazırlandığının işaretlerini verdi DİKKAT

2.Ayak;

Birbirinden başarılı koşular koşan ancak bir türlü özlediği birinciliği elde edemeyen 5 numaralı FIRE OF ANATOLIA bu koşuda şanssızlığı kırabilir.

Bu safkanın en ciddi rakipleri son koşusu ölçü olmayan 6 numaralı PARADISE RIVER ve 1 numaralı BERİLSU olacaktır.

3 numaralı Sibila ise bu safkanların hatasını değerlendirmek için forsat kollayacaktır.Koşunun bombasını Uğur Polat ile 4 numaralı Dee Dee yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik 6 numaralı Torun Callas ve Ahmet Çelik faktörü ile 1 numaralı Fast and Faster isimli safkanlarda.İlk koşuları gayet başarılı olan 3 numaralı QUEEN OF KADİRLİ  ve 4 numaralı SILVER SHOES ise daha sonraki ihtimaller.

4.Ayak;

5 numaralı İzbatur ile eküri avantajıyla 4 numaralı Bella Pampa arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

5.Ayak;

Bir önceki koşusunda kalabalık yarışta önde istediği tempoyu kuramayan ve yarışı yedinci olarak bitiren 3 numaralı Asil Desa ,azalan rakip sayısı ile bu koşuyu kazanacak güç ve kalitede sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler 6 numaralı Ferisu ve 7 numaralı Saraycan'ı yazabilirler.

6.Ayak;

Birbirine yakın güç ve kalitede olan 3 yaşlı arap atları nın katılacağı mücadelede son iki koşusunu kazanan 2 numaralı Alişirin Oğlu,1 numaralı İnanlı Oğlu,3 numaralı Fenerlican,eküri avantajıyla 6 numaralı Çişil ve 9 numaralı Ihlara Beyi ayrım yapılmadan yazmanızı önereceğim safkanlar.

Koşunun bombasını 12 numaralı Asi Ruh yapabilir DİKKAT

1.Ayak; 3,7,10,6
2.Ayak; 5,6,1,3,4
3.Ayak; 6,1,3,4
4.Ayak; 5,4
5.Ayak; 3
6.Ayak; 2,1,3,6,9,12

Kupon Bedeli ; 48 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk