Ana Sayfa » , » 26 Ağustos Amerika At Yarışı Tahminleri

26 Ağustos Amerika At Yarışı Tahminleri

abd yarış tahminleri
1.Ayak;

Amerika saratoga altılısının ilk ayağında 2 numaralı FINGERS CROSSED,5 numaralı OCEAN BOULEVARD ve 1 numaralı RED MIRACLE ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

2.Ayak;

6 numaralı OL DONYO ve 3 numaralı MERRY MEADOW arasındaki mücadele büyük ihtimal koşunun birincisini belirleyecektir.

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ancak kalite safkan 4 numaralı HEART OF ROME ise koşunun süprriz ismi olabilir.

3.Ayak;

10 numaralı DELIGHTFUL QUALITY ve 8 numaralı MADAME GIRY bu yarışın favorileri konumundalar.

Bu ikilinin kötü koşması halinde 3 numaralı PROMISE ME A CAT,2 numaralı MY JOPIA ve 5 numaralı JAN'S PERFECT STAR devreye girebilirler.Günün birbirine denk atlarının koşacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda var.

4.Ayak;

Son koşusunu kazanan 10 numaralı SO OUTSPOKEN ve 7 numaralı BEDOUIN NOW arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.3 numaralı AMBER COAST ise daha sonraki ihtimal

5.Ayak;

3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede öncelik hep istikrarlı koşan 4 numaralı DEADICATED DEAL isimli safkanda.

Bu safkanın en yakın rakipleri 5 numaralı TEAM LAZARUS ve 8 numaralı TAKAJO isimli safkanlar olacaktır.

6.Ayak;

10 numaralı CHAOTIC BULL,eküri avantajı ile 1 numaralı COMPLIANCE OFFICER,5 numaralı PLAINVIEW,15 numaralı DAWLY ve 12 numaralı MAUI MARK safkanlar ayırt edilmeden yazılmalıdır.

26 Ağustos Amerika Kuponum

1.Ayak; 2,5,1
2.Ayak; 6,3,4
3.Ayak; 10,8,3,2,5
4.Ayak; 10,7,3
5.Ayak; 4,5,8
6.Ayak; 10,1,5,15,12

Kupon Bedeli ; 60,75
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk