1 Eylül 2013 Pazar İstanbul At Yarışı Tahminleri

1 eylül 2013 İstanbul Tahminleri

1 Eylül 2013 Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda düzenelencek yarış günü birbirinden önemli koşulara sahne olacak.

Tay Deneme,Eminönü ve Kenan Atan koşuları yarışseverlerin sonucunu merakla beklediği koşular olarak ön plana çıkıyor.

Tay Deneme Koşusunda KULOĞLU ve Altılı ganyanın son ayağında COFFEE BEAN isimli safkanlar günün ön plana çıkan safkanları.

1.Ayak;

Son koşusu ölçü olmayan ve eküri avantajıyla bu koşuya çıkacak olan 8 numaralı Tekelihan ve 9 numaralı Adam öncelikli şansa sahip safkanlar.

Bu safkanların kötü koşması halinde devreye 2 numaralı Asinehir ve son koşusunu kazanan 1 numaralı Beşiryıldız devreye girebilirler.

4 numaralı Tek Zulut koşusunun sürprizini yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da ilk koşusundan ikincilikle ayrılan 1 numaralı CONQUISTADOR artan formu ve yarış tecrübesi ile günün kazanması en muhtemel safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Bu safkanı tek atamayanlar 4 numaralı Su Partizan'ı değerlendirsinler.

Güçlü orjini ile ilk koşusuna çıkacak olan 10 numaralı LADY KITTENS ise koşunun sürprizini yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Kenan Atan Koşusunda birbirinden kaliteli ingiliz atlarının mücadelesine sahne olacak.

3 numaralı INCITATUS Halis Karataş faktörü ile birinciliğin en önemli adayı.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 1 numaralı Steel Cat ve son iki koşusunu kazanan formda safkan 7 numaralı Queen Amidila olacaktır.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Tay Deneme koşusunda 4 numaralı Kuloğlu birincilik serisine bu koşuyla da devam edecektir ve günün bankosu olarak sizlere öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenlere idmanlarında çok formda gözüken Gökhan Kocakaya'lı 3 numaralı Golden Tower'ı değerlendirsinler.

5.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Eminönü koşusunda öncelik son 5 koşusundan 4 birincilikle ayrılan 1 numaralı Semada Yıldız ve son koşusunu etkileyici bir şekilde kazanan 3 numaralı Buzkaya'da.

Bu safkanların en ciddi rakibi ise 6 numaralı DağlarEfesi olacaktır.

6.Ayak;

8 numaralı COFFEE BEAN gerek idmanları gerekse de koşu performansı olarak diğer safkanlardan çok daha iyi durumda.

Bu koşuyu rahat kazanmasını bekliyorum ve günün bankolarından biri olarak öneriyorum.

1 Eylül 2013 Pazar İstanbul Tahminleri (Misli Kupon)

1.Ayak; 8,9,1,2,4
2.Ayak; 1
3.Ayak; 3
4.Ayak; 4
5.Ayak; 1,3,6
6.Ayak; 8

Kupon Bedeli ;10 misli  7,5 TL

1 Eylül 2013 Pazar İstanbul Tahminleri (Orta Direk Kuponu)

1.Ayak; 8,9,1,2,4
2.Ayak; 1,4,10
3.Ayak; 3,1,7
4.Ayak; 4
5.Ayak; 1,3,6
6.Ayak; 8

Kupon Bedeli ; 13,5 TL

kAYNAK ; http://atyarisibilgi.blogspot.com/2013/08/1-eylul-2013-istanbul-at-yarisi.html
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk