26 Ağustos 2013 Bursa At Yarışı Tahminleri

26 ağustos bursa tahminleri
26 Ağustos 2013 Bursa yarış günü birbirinden zor yarışlara sahne olacak.

Yarışlara katılan atların çok olması ve performans olarak yakın olmaları tutturulması zor bir yarış günü olacağını bizlere gösteriyor.

Bu nedenle de altılı ganyan ikramiyesinin yüksek miktarlar vereceğini öngörebiliriz.

26 Ağustos Bursa Tahminleri;

1.Ayak;

Son koşularında üstdüzey bir performans gösteren ancak yakın aralarla birinciliği kaçıran 6 numaralı MYTHOGENIC,son koşusundaki ikincilinden sonra formunu daha da geliştiren 8 numaralı WALKS IN DARK,son koşusunu kazanan ve Erhan Yavuz'un bindiği 11 numaralı SU ÇİÇEĞİ ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

Son koşusu ölçü olmayan 1 numaralı YİN YANG ise bu ayağın sürpriz ismi olarak düşünülebilir.

2.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik koştuğu 3 koşuda iki ikincilik elde eden 2 numaralı BABA SÜLÜŞ,yarış hayatının ilk koşusnu üçüncü bitiren 1 numaralı Aladağlı,ve kaliteli bir safkan olduğunu koştuğu ilk koşuda bizlere gösteren 5 numaralı Masal Gibi isimli safkanlarda.

Bu safkanların eksik koşması halinde eküri avantajıyla 11 numaralı Balkan ve 7 numaralı Onurlucan devreye girebilirler.

3.Ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ve bu yarışta eküri avantajı da olan 1 numaralı LAST POET günün tek atılabilecek safkanı olarak ön plana çıkıyor.

Bu atı tek geçemeyenler Son koşusunu kazanan 7 numaralı Kartepeli ve başarılı ikinciliği ile formunu geliştiren 6 numaralı Lawyer'i yazabilirler.

4.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşularını kazanan 2 numaralı DONNIE BRASCO ve 4 numaralı KÜLÜNKOĞLU mücadelesine 3 numaralı HÜSAM AĞA'da katılacaktır.

Bu üç safkanın mücadelesi koşunun birincisini belirleyecektir.

5.Ayak;

7 numaralı Ozican Erhan Yavuz ile uzun zamandır beklenilen birinciliğe ulaşabilir.

Bu safkanın en önemli rakipleri ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 5 numaralı İstanbul,4 numaralı Hilvan Güzeli,3 numaralı Akıllı Kız olacaktır.

Koşunun bombasını idmanlarında dereceli işler yapan 2 numaralı İlkayhan yapabilir.DİKKAT.

6.Ayak;

Yarış performansları birbirine yakın vasat atların katılacağı koşuda birçok safkanın koşuyu kazanma şansı olabileceğini düşünüyorum ve bu nedenle fazla at yazmakta fayda var.

Sırasıyla 1 numaralı BLACK BROW,4 numaralı İnceler Beyi,15 numaralı Vuslatım,16 numaralı Super Pit,3 numaralı Çiros,8 numaralı LET IT GO LADY kuponlarınıza yazmanızı önereceğim safkanlar.

Koşunun bombasını patlatırsa bu isim 17 numaralı SPEEDY JAY JAY olabilir.

26 Ağustos Bursa Kuponum

1.Ayak; 6,8,11,1  
2.Ayak; 2,1,5,11,7      
3.Ayak; 1
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 7
6.Ayak; 1,4,15,16,3,8

Kupon Bedeli ; 18 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk