30 Ağustos İstanbul At Yarışı Tahminleri



30 Ağustos 2013 Cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulacak altılı programı birbirinden kaliteli atların mücadelesine sahne olacak.

Halis Karataş'ın bir hafta tatilden sonra geri dönmesi,Sarıyer,Kenan Birak ve Murat Yazıcı koşuları ile yarışseverler doyumsuz bir yarış keyfi yaşayacaklar.

Günün öne çıkan safkanları ise Thor ve Satisfaction.diğer yarışlarda da öne çıkan safkanların kazanması ortaya misli altılı seçeneğini çıkartıyor.

Bütün bunların yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı olması nedeniyle resmi tatil olan bugünde İstanbul Veliefendi hipodromu güzel bir yarış gününe sahne olacaktır.

1.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacağı koşuda öncelik Selim Kaya'nın bindiği 1 numaralı Bilek Tunç ve Ağakaraca yavrusu olan 2 numaralı Göreme'de.

Bu safkanların kötü koşması halinde devreye 7 numaralı Çoşkunkız ve 6 numaralı Çoşarkız girebilirler.Bu dört safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

2.Ayak;

Birbirinden kaliteli 2 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı Kenan Birak Koşusu büyük bir mücadeleye sahne olacak.

Sırasıyla 4 numaralı İpek Su,Halis Karataş'ın bindiği 2 numaralı Ascella,1 numaralı Adakarası,3 numaralı Bal Arısı ve 8 numaralı Manosh ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

Koşunun bombasını 11 numaralı Suzi Gold yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Birbirinden başarılı yarışlar koşan 10 numaralı SATISFACTION Selim Kaya ile bu koşuyu rahat kazanmasını beklediğim bir safkan ve sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler 7 numaralı VIRTUES CHAMP,3 numaralı Star Gate ve 4 numaralı Vinnie Vango'yu yazabilirler.

4.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Murat Yazıcı koşusunda 1 numaralı Thor bu grubun üstünde bir safkan olduğu geçen koşusunda bizlere gösterdi.

Yine rahat bir birinclik elde edecektir.Günün ikinci bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Sarıyer koşusunda 3 numaralı Ayçıra ve 5 numaralı Sarraf arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu koşuda sürpriz arayanlar 7 numaralı Burakefe ve eküri avantajıyla 4 numaralı Mertkal'ı değerlendirsinler.

6.Ayak;

Form durumunda büyük bir düşme olan kalite safkan 2 numaralı Doku idmanlarında düzelme sinyalleri veriyor DİKKAT.

Formda bir Doku bu grubu rahat geçecektir.

Ancak bu safkan kötü koşarsa 4 numaralı MARSHMALLOW ve 6 numaralı COLOMBIANA devreye girebilirler.

Koşunun bombasını sonlardaki etkili sprinti ile 7 numaralı LA SANTA ROJA yapabilir.

30 Ağustos İstanbul Geniş Altılı Kuponu

1.Ayak; 1,2,7,6
2.Ayak; 1,2,3,4,8,11
3.Ayak; 10,3,4,7
4.Ayak; 1
5.Ayak; 3,5,7,4
6.Ayak; 2,4,6,7

Kupon Bedeli ; 76;80 TL

30 Ağustos İstanbul Küçük Altılı Kuponu

1.Ayak; 1,2,7,6
2.Ayak; 2,4
3.Ayak; 10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 3,5
6.Ayak; 2,4,6,7

Kupon Bedeli ; 3,2 TL

30 Ağustos İstanbul Misli Altılı Kuponu

1.Ayak; 1,2
2.Ayak; 2,4
3.Ayak; 10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 3,5
6.Ayak; 2

Kupon Bedeli 20 Misli  ; 8 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk