Ana Sayfa » , » Kuloğlu Erhan Yavuz Birlikteliği Son Buldu

Kuloğlu Erhan Yavuz Birlikteliği Son Buldu

Kuloğlu Erhan Yavuz
2 Yaşlı ingiliz atları arasında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Kuloğlu şimdiden 2014 yılının Gazi koşusunun favorileri arasında gösterilmektedir.

Kariyeri boyunca koştuğu 8 koşunun beşini birincilikle bitiren Kuloğlu kazandığı koşuların hepsini jokey Erhan Yavuz ile kazanmıştır.

Kariyerinde 2.İnönü ,Kayı,Mudanya,Kumla,Sadun E.Ğ koşularını kazanan Kuloğlu ile Erhan Yavuz'un çok uyumlu görünüyordu.

Ancak Kuloğlu'nun sahibi Umut Özarar Erhan Yavuz ile yollarını ayırdı ve 2013 Tay deneme koşusunda Kuloğlu'na Erhan Yavuz'un binmeyeceği açıklandı.

İki taraf bu konu ile ilgili bir açıklama yapmazken sebebin ne olduğu da net olarak bilinmiyor ancak Kuloğlu ile harikalar yaratan Erhan Yavuz'un üzgün olduğu gelen haberler arasında.

Gökhan kocakaya,Özcan Yıldırım,Ahmet Çelik gibi isimler Kuloğlu'nun yeni jokeyi olma şansı en yüksek isimler olarak belirtiliyor.

Son dakika:Erhan Yavuz Olayın perde arkasını Twitter'dan açıkladı
erhan yavuz olayın neden olduğunu Twitter'dan takipçilerine açıkladı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk