30 Ağustos Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri

bursa altılı tahminleri 30 ağustos
1.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik son ikinciliği ile dikkat çeken ve form durumu her geçen gün artan 5 numaralı Potifor'de.

Bu safkanın en ciddi rakipleri son üçüncülüğü ile ilgi çeken 2 numaralı Billie Jean ve ilk koşusunda fazla sıkılmayan 1 numaralı Bayramoğlu olacaktır.

Koşunun bomba ismi 8 numralı Nurteciz olabilir DİKKAT...

2.Ayak;

Son koşusu ölçü olmayan 5 numaralı Katı Öskan ve ve eküri avantajı ile 9 numaralı Leman Kızı öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Bu safkanların en yakın rakipleri son üçüncülüğü ile forma giren 2 numaralı Orfia ve koştuğu iki koşuda bir birincilik bir de üçüncülü elde eden 7 numaralı Adımnur olacatır.

Koşunun bombasını idamnlarındaki derecelerini yarışa yansıtırsa 1 numaralı Helincan yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

2 numaralı Savaşçı gerek kalite gerekse de form durumu açısında bu gruptan üstün ağır kilodan etkilenmezse koşuyu kazanacaktır.

Savaşçı kötü koşarsa 12 numaralı Aden ve eküri avantajıyla 6 numaralı Sara Gül devreye girebilir.

Koşunun sürprizini 63 kilolu 1 numaralı Akgiray yapabilir.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kestane koşusunda form durumu yüksek 6 numaralı Panikli bu yarışın kazanması en muhtemel safkanı.

7 numaralı XASİ ve 5 numaralı NARKOZ favorinin en ufak hatasında devreye gireceklerdir.

Yarış hayatının ilk koşusunu rahat kazanan 3 numaralı GREY CORAL ise koşunun sürpriz ismi olacabilir.

5.Ayak;

2 birinciliği arkasında çok kötü koştuğu koşuda altıncı olan 1 numaralıu Çetinyürek bu koşuyu kazanarak birincilik serisine başlayacaktır.sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

Bu safkana güvenemeyenler bu ayağa çok at yazsınlar çünkü Çetinyürek gelmezse her atın gelme şansı var.

6.Ayak;

Günün en kalabalık yarışı olan altılı ganyanın son ayağında sırasıyla 14 numaralı İzem,18 numaralı Fırtına Ercan,8 numaralı Kılıç Prenses,13 numaralı Grand Sönmez,3 numaralı Börükan ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

koşunun sürprizini eküri avantajı ile 2 numaralı Ultraviolet,bombasını ise 15 numaralı Viva Biva yapabilir aman DİKKAT.

30 Ağustos Bursa altılı ganyan tahminim(geniş kupon)

1.Ayak; 5,2,1,8  
2.Ayak; 5,9,2,7,1  
3.Ayak; 2,12,6,1       
4.Ayak; 6,7,5,3         
5.Ayak; 1  
6.Ayak; 14,18,8,13,3,15,2

Kupon Bedeli ; 112 TL

30 Ağustos Bursa altılı ganyan tahminim(küçük kupon)

1.Ayak; 5,2,1  
2.Ayak; 5,9,1  
3.Ayak; 2,12,6,1       
4.Ayak; 6       
5.Ayak; 1  
6.Ayak; 14,18,8,15

Kupon Bedeli ; 7,2 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk