Ana Sayfa » , » At Yarışında ŞİKE Var mı?

At Yarışında ŞİKE Var mı?

at yarışı şikeleri
At yarışını sadece bir sektör olarak düşünmek doğru değildir.At yarışı birçok insanın para kazandığı ve büyük meblağların söz konusu olduğu bir iş sektörüdür aynı zamanda.

Durum da böyle olunca bazı yarışlarda yaşanılanlardan dolayı at yarışlarında şike oluyor mu sorusu akıllara gelmektedir.

Özellikle at sahipleri,jokeyler arasındaki ilişkiler,at sahipleri ve jokeyler arasındaki rekabet vb. sebeplerden ötürü bazı yarışların sonucunda kasıtlı hatalar yapılmaktadır.

Tabi ki bu yapılanları koskoca at yarışı camiasına ve jokey kulübüne mal etmemek gerekir ancak bunun önlemlerinin de alınıp yarışseverlerin mağdur edilmemesi gerektiği de çok açık.

Bu konuda bu camianın içinde olan insanların bu olayları daha net bildiğini düşünüyorum.Bunun önlemleri alınmayıp birilerine yarışseverlerin parası gasp ediliyorsa orda kul hakkı devreye girer.

Şike yaptığı alenen belli olan at sahipleri,jokey,antrenör vb. kişiler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Ancak ülkemizde ne yazık ki hukuksal ve adalet anlamında doğru işlemeyen bir düzen olduğu için bu tarz olayların üstü hemen örtülmektedir.

Bir dönem
  1. Ünlü jokey Halis Karataş'ın eniştesi ,jokeyin şike yaptığını iddia etmiş
  2. Bir vatandaş kuponunun haksız yere yani şike sonucu yattığını düşünerek mahkemeye başvurmuş
  3. Kaya ekürisi ve kaya soyadlı jokeylerin aralarında anlaşıp koşuları bölüştüğü
  4. Şanlıurfa yarışları hakkında birçok dedikodular
şeklinde yarış camiası ile ilgili mide bulandıran haberler hala daha hafızalarda.

Şunu da belirtmek gerekir ki futbol dünyasına bomba gibi düşen şike olayları günün birinde at yarışı camiasını da vurabilir.

Şimdi ülkemizde yaşanan bazı şüpheli yarışların videolarını sizlerle paylaşıyorum buyrun at yarışlarında şike var mı yok mu siz karar verin.

Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum

Adana yarışları-Demironur-G.Yılmaz



Full Time Tragedy Necmi Altın  

Ağaaslan Necmi Altın
Paylaş :

3 yorum:

  1. Olmasına oluyordur da Elazığ-urfa-adan üçgeninge daha çok

    YanıtlaSil
  2. eskiden çok daha fazla olan şimdilerde azalan bir durum bana göre şike

    YanıtlaSil
  3. Hala şike var özellikle diyarbakır.. Özellikle denedim 10 at olan yerde 9 tanesini yazıyorum ve yazmadığım sonuncu eşşek geliyor.. Ve bu birkere değil nirçok kere oluyor özellikle sonuncu atı yazmıyorum örnek 5at koşarken dördünü yazıyorum ve sonuncu at geliyor.. Deneyin göreceksiniz.. Yada allah benim belamı vermiş şansızım ama bu kadar olmaz gibi geliyor

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk