Şanlıurfa altılı ganyan tahmini 6 mart 2014

1.AYAK: Mücadele verdiği son koşularında her ne kadar bir varlık gösteremese de yarış hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle dikkat uyandıran Gülennur, ilk kez takılacak olan dilbağıyla çok farklı bir sonuç sergileyebilir.

Gayet tatminkar son koşuları ardından gerçekleştirdiği 1000/1.13 galobunu çok kolay bir şekilde tamamlandığını söylenen Minif Kızı, dengi rakipleri yanında üst sıralardaki yerini alacaktır.

Büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu ölçü almadığım ve bir önceki uzun mesafeli sınavında ise kendinden yaşça büyük rakipleriyle koşarak az farkla tabela dibinde tamamlayan İvriz Gülü, kendisini affettirmeyi çalışacaktır.

Kendisi kadar ciddi hazırlanan ekürisi Oyun ile birlikte start alacak olan Orestos, yakın takibe alınmalı. 1000/1.09.9 süper dereceli işiyle yeşil ışık yakan Selam Kız, bu havasını performansına yansıtması halinde rakiplerini zorlayacaktır.

Gösterişli kazandığı son sınavıyla Küçük Yıldız gözden fazlaca uzak tutulmamalı.

2.AYAK: Formunda önemli derecede gelişmeler olan Fikokaya ve Adana’da çok daha iyi gruplarda mücadele vererek adından bahsettirebilen Buluter ikilisine birincilikte eşit şans tanımaktayım.

Üzerindeki durgunluğu hızla atan Sualp, formunu yükselten Eşkbarağa, 800/55.3 galobuyla olumlu izlenimler veren Gaddarınoğlu ve üstün süratiyle bilinen Kankartal hata affetmeyecek diğer isimlerdir.

3.AYAK: Uzun aradan sonra bir yarış gören ve sonrasında yaptığı hazırlıklarında kendini bulmaya başladığının izlenimlerini veren Naifağa, en az kendisi kadar formda ekürisi Scudetto ile birlikte değerlendirmeyi alınmalı.

Adana’da bir türlü kendinden beklenilen patlamayı gerçekleştiremeyen Blue Fire, Urfa pistini yadırgamadığı takdirde birinciliğin bir diğer güçlü adayı olacaktır.

Sert gruptaki son startında pırıltılı bir 3.lük elde eden Ocean Rain ise kuponların olmazsa olmazlarından.

4.AYAK: Geçtiğimiz hafta Adana’da katıldığı 1900 metrelik Açık-3 Süphan koşusunda son metrelere yakın orta kulvardan yaptığı güçlü ataklarıyla Kırdemirkır ile arasındaki farkı her metrede eritmesine rağmen rakibine yetiştiremeyerek 2.03.36 gibi gayet güzel bir dereceyle 2. tamamlarken kazanan at kadar başarılı koştuğunu belirtmek istediğim Bawikal, muntazam idmanlarıyla muhafaza ettiği üst düzey formu ve oldukça elverişli rakipler yanında birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

5.AYAK: Formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Rain Of April ve mesafede 1.16.70 gibi bu grup için çok iyi sayılabilecek bir derecesi bulunan Coşkuntay arasındaki mücadeleye, ciddi bir hazırlık dönemi geçiren Ağarantan’da katılabilir.

İstikrar yakalayan Derya Güzeli ve bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olan Berkenin Kaplanı hata kollarlar.

6.AYAK: Sert gruptaki son 4.lüğü ve sonrasında yaptığı çalışmalarında ortaya koyduğu derecelerle yeşil ışık yakan Miraybatur, kendisini özenle hazırlayan binicisiyle zaferle ayrılabilir.

İstenilen düzeye gelen Beceneağa ve mesafesine çıkan Titanic favorinin en yakın takipçileri olurlar. Kazanarak moral bulan Orfeus, önemli kilo avantajı bulunan Arasyeli ve ekürisi Çirkinağa ile birlikte koşacak olan Gobak Oğluyam hatalardan istifade edecekler.

Spy X Urfa Kuponu;

1.AYAK: 13-4-7-8-10-12
2.AYAK: 6-15-4-1-5-9
3.AYAK: 2-1-4
4.AYAK: 2
5.AYAK: 10-3-1-8-2
6.AYAK: 2-1-7-4-16-6
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk