Ana Sayfa » , » 2014 Ferit Tanaçan koşusunu Pan Amore kazandı

2014 Ferit Tanaçan koşusunu Pan Amore kazandı


12 şubat 2014 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Ferit Tanaçan koşusunu Pan Amore isimli safkan jokeyi Özcan yıldırım ile kazanmayı başardı.

Yarışın favorilerinden biri olan Matador Yaşar'ın 30-40 boy geç çıkması,King River ve Leave Me Alone önce yüksek tempoda kaçması ile Pan Amore'nin işine yaradı.

Safkanda son metrelerdeki etkili sprinti ile koşuyu Mavi Kumsal'ın önünde kazanmayı başardı.Yarışın üçüncü King River,dördüncü ise Leave me Alone oldu

2200 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Pan Amore'un yarışı bitiriş derecesi 2.18.29 okurken ganyanı da 5.20 verdi.

Uzun süredir birincilik hasretine son veren safkan kadar yarışın ikincisi olan Mavi Kumsal'da dikkate değer bir performans sergiledi.

2014 Ferit Tanaçan koşusu
Paylaş :

1 yorum:

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk