Ana Sayfa » , » Mourinho Pellegrini At yarışı polemiği

Mourinho Pellegrini At yarışı polemiği


NTVSPOR’un haberine göre Mourinho ile Pellegrini arasında "tay" polemiği yaşanıyor...

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yanında kendilerini beslenmesi gereken bir taya benzeten Mourinho'ya Pellegrini; "Gördüğüm en zengin tay" yanıtını verirken Jose'nin cevabı gecikmedi!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ile Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini arasında "tay" polemiği yaşanıyor...

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yanında kendilerini beslenmesi gereken bir taya benzeten Mourinho'ya Pellegrini; "Bu gördüğüm en zengin tay" yanıtını verdi.

Mourinho ise meslektaşının matematik bilgisini sorguladı. Chelsea, Premier Lig'de liderliği yükselse de Menajer Jose Mourinho hala şampiyonluk adaylarından biri olmadıklarını söylüyor.

Mourinho, önceki hafta Manchester City'i yendikleri maç sonrası; "City şampiyonluğu hazır.

Biz ise geleceğin takımını kuruyoruz. Biz onlar gibi kazanmak için koşan bir yarış atı değil; henüz beslenmesi gereken bir tayız" demişti. Mourinho'nun takımını taya benzetmesine City Menajeri Manuel Pellegrini'nin yanıtı gecikmedi.

"ZENGİN TAY CHELSEA" 

Chelsea'nin, Premier Lig'de son 10 yılda en çok para harcayan kulüp olduğunu söyleyen Pellegrini; "Hiç bu kadar zengin bir tay görmemiştim.

Karşımızda ara transfer döneminin en çok para harcayan zengin bir tay var" dedi.

PELLEGRINI'NİN MATEMATİK BİLGİSİNE SORGU 

Bu açıklama üzerine Mourinho, meslektaşının matematik bilgisini sorguladı.

Matic ve Salah gibi oyuncuları Mata ile de Bruyne'un satışından elde ettikleri parayla transfer ettiklerini hatırlatan Mourinho, UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine uymaya çalıştıklarını ifade etti ve "Bildiğim kadarıyla Pellegrini akademik kariyeri olan bir mühendis.

Bu nedenle basit bir matematik işlemi için hesap makinesine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

Mata'yı 37 milyon De Bruyne'u ise 18 milyon euroya sattık. 37 ile 18'i topladığınızda 55'i bulursunuz.

Matic için 21, Salah içinse 11 milyon euro ödedik. Bu rakamları da toplayıp 55'ten çıkarırsanız 23 milyon euro kar ettiğimiz ortaya çıkar" dedi.

"BAHANESİ ŞİMDİDEN HAZIR" 

Pellegrini'nin şampiyonluğu kaçırması halinde şimdiden bahane hazırlamaya çalıştığını savunan Mourinho; "Pellegrini daha düne kadar 4 kupayı birden kazanmaktan bahsediyordu. Bu iddiasından geri adım atmasına hiç gerek yok" dedi.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk