İstanbul Altılı tahminleri 12-02-2014 çarşamba

1.Ayak: 

Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve bu koşuya dereceli bir sprint yaparak hazırlanan TAHİRE benim favorim.

Şayet bu safkan beklenilen yarışını yapamaz ise, istikrarlı kısrak BURUKKIZI, yükselen form grafiği ile MERZA, yol bulmakta bir hayli zorlandığı son koşusunu dördüncü tamamlayan SONYAĞMUR, uyumlu aprantisi ile BOLKARKIZI, toparlanmaya başlayan FAHİKA ve bir müddet aradan sonra start aldığı koşusu ışıklı olan ÇİSİL sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak:

Bu koşu için yapmış olduğu 800 metrelik galobunda bir hayli ilgi çeken TARGET PRACTICE’e ilk şansı veriyorum.

Uzun süredir hazırlıklarını aksatmadan sürdüren ve yeterli pişkinliğe ulaşan KASPAR ile son derece iyi bir orijine sahip olan ve son galobunda adeta kanat takıp uçan RIVER CAT favorinin en ciddi rakipleridir.

3.Ayak: 

Son koşularında elde ettiği sonuçlar ile dikkat çeken LEAVE ME ALONE koruduğu formu ile ilk şansa sahip.

Her geçen günün lehine işlediğini düşündüğüm KING RIVER, son başarısız yarışlarının kötü izlerini silmek isteyecek olan şampiyon MATADOR YAŞAR ve kısa aranın ardından yarış koşup kondisyon açığını gideren PAN AMORE favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Start aldığı iki koşusunu da birincilikle tamamlamayı başarırken ne denli yetenekli bir isim olduğunu gözler önüne sermeyi başaran BALDAR, kolay kazandığı koşunun ardından düzenli idmanlarını sürdüren DEMİR REİS ve istikrarlı safkan TEK ZULUT ayırım yapılmadan beraberce altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.

5.Ayak: 

Beklenilenin altında performans sergilediği son iki koşusu gerçek gücünü yansıtmayan ve bu yarışa ciddi şekilde hazırlanan GÖÇMENHAN benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Inspector gibi şampiyon bir safkanın öz kardeşi olan KING LACHYN yeterli düzeydeki hazırlıkları ile birinciliğe bir hayli yakın görünüyor.

Mükemmel bir pedigriye sahip olan RAPIDISIMU ile etkili jokeyi ile start alan ROSE CHAMPS favoriye zor anlar yaşatabilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk