Ana Sayfa » , » 14 şubat Sevgililer günü at yarışı tahminleri

14 şubat Sevgililer günü at yarışı tahminleri


14 Şubat olarak bilinen ve sevgililer günü olarak kutlanan bu özel gün ilk olarak , 1800 yıllarda Amerika'lı Esther Howland'ın tarafından bulunmuştur.

Esther Howland ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana milyonlarca insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuş ve büyük bir pazar haline gelmiştir.

Sevgililer günü ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

Bu özel günde sevgilisi olmayan ve at yarışı ile şansını deneyecek yarışseverler için günün tahminleri;

BURSA YORUMLARI;

1.Ayak: 

Mesafe ayırt etmeden bu aralar koştuğu her yarışta başarılı olan ve son koşusunu uzak farkla kazanırken ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ŞAH ŞEHRİYAR form tutan binicisi ile koşunun en şanslı ismidir.

Ekürisi ALABORA ile birlikte start alacak olan ALMAATA, gününde olduğu zaman bu grubun üzerindeki rakiplerle bile baş edebilecek kalitede bir safkan olup favorinin bu koşuda en ciddi rakibi olacaktır.

İstikrarlı çizgisini korumayı sürdüren GÖKBAKIR ağır kiloya rağmen ihmale gelmez. DENİZERİ ve SARPBEY geniş kuponlarda düşünülmelidir.

2.Ayak:

Son yarışını az farkla kaybeden GALLOPING WISDAM, İzmit’te start aldığı yarışta ilgi çekici bir ikincilik elde eden FORZATO, ilk kez start alacak olmasına rağmen yeterli düzeyde hazırlığı bulunan ENKIDU ve gördüğü yarışlar formunu önemli ölçüde geliştiren ÇİFTÇİ AĞA kuponlarda ayırım yapılmaksızın bulundurulması gereken safkanlardır.

DARK TULIP, INVOKER ve MESUDİYELİ bu ayağa çok at yazmak isteyenlerin değerlendirmesi gereken isimlerdir.

3.Ayak: 

İstikrarlı bir şekilde son 5 yarışını bu mesafede koşan ve start aldığı bu yarışlarda 1 kez birinci, 2 kez üçüncü ve 1 kez de dördüncü olurken buradaki rakiplerine göre daha parlak dereceler ortaya koyan AKYAZILI MUTLU’yu ekonomik kuponlara günün bankosu olarak öneriyorum.

BAŞTACIM beğenilen formu ile bu safkanın en yakın rakibi olacaktır.

4.Ayak: 

Kasım ayında İstanbul’da ikinci olduğu yarışın ardından kısa bir süre dinlendirilen GREY CORAL, yeni yılda Bursa’da start aldığı ilk koşusunda da ikinci olurken son derece formda göründü.

Bu yarışa daha iyi bir kondisyonla çıkacak olan safkanı koşunun en şanslı ismi olarak görüyorum.

Bursa’da Ocak ve Şubat aylarında koştuğu 3 yarıştan 2’sini kazanıp, diğerinde ikinci olan MY KONOS süper formu ile bu safkanın en yakın rakibidir.

Bu iki safkan arasında geçmesi muhtemel birincilik mücadelesine katılabilecek tek safkan istikrarlı yarış grafiği ile WEMBLEY olabilir.

5.Ayak: 

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçmesini beklediğim bu koşuda BALDURA, DÖRTNALINOĞLU, MUSON RÜZGARI, DESTAN YAZAN, UMUDUN RENGİ ve UÇARER kuponlarda bulundurulması gereken safkanlardır.

Bu ayağa çok at yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak:

Gerek form durumları, gerekse son yarışlarında ortaya koydukları başarılı performansla LANDROS ve SPEAR rakiplerine oranla bir adım önde gördüğüm safkanlar olsalar da, CRATOS, LEGEND RING ve VALHALA da sağlam kuponlarda ihmale edilmemesi gereken isimler.

İZMİR TAHMİNLERİ;

1.Ayak:

Kum pistte bu tip kısa mesafeleri iyi koşabilen DEMİRBAŞ, itinalı ahır bakımı sayesinde korumayı başardığı formu ile uygun rakipler yanında koşunun en şanslı ismidir.

Son yarışlarını Adana, Bursa, İzmit ve İzmir gibi farklı pistlerde koşan ve başarılı olan ALLALEM ve İzmit’ten tatminkar bir ikincilikle İzmir’e geri dönen CEMİLEM’in bu safkana sıkı rakip olmalarını beklediğim yarışta HİSARPINAR, İLKSEN ve ŞENBEDÜŞ de fazlaca ihmal edilmemelidir.

2.Ayak: 

İlk kez start alacak olan 3 Yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde, uzun zamandır sürdürdüğü muntazam idmanlar sayesinde şahane bir form yakalayan HASSA’yı, formda aprantisi Mustafa Çiçek ile sizlere günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.Ayak: 

Birbirlerini her zaman geçebilecek durumdaki safkanların bir araya geldiği Handikap-14 mücadele sürprize son derece açık.

Her ne kadar CARTANO ve ÖZGÜR BİKE rakiplerine oranla biraz daha ön planda şans verdiğim safkanlar olsalar da, SONKALELİM, HABERAĞA, ENDÜLÜS ve ASLANBAHADIR kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlardır. Bu ayağa çok at yazmaya çalışın derim.

4.Ayak: 

Çok iyi bir form yakalayan ve yakaladığı bu güzel formla üst üste gayet başarılı yarışlar çıkartan KAÇIN GELİYOR’u, idman pistindeki sağlıklı görünümü ile günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak: 

Yarıştaki esas mücadelenin başarılı son yarışları ile EKİN BURCU ve SKYLANDER arasında geçmesini beklemekle birlikte, WINNER SIRCLE, ALY GIRL ve MARCA’nın da bu ikili arasındaki mücadeleye her an girebileceğini düşünüyorum.

6.Ayak: 

Son ayak günün en zor koşularından biri… DREAM IS DESTINY, YEŞİL ELMA, BAY BLESSING, NOERTNERH WARRIOR, LİMONATA, SHINY MOON ve ALFA KIZI benim sizlere sırasıyla önermek istediğim safkanlar.

Bu ayağa yapabildiğiniz kadar ilave yapın…
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk