Ana Sayfa » , » River Cat Banko İstanbul altılı tahmini 12 şubat

River Cat Banko İstanbul altılı tahmini 12 şubat

1.AYAK: 

Az farkla tabela dibinde tamamladığı son koşusuyla formunda gözle görülür gelişmeler olduğunu ispatlayan Fahika’nın yarış yaşamını devam ettirebilmesi için son 2 koşusunun kaldığını altını çizerek belirtmek isterim.

Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son yarışlarında sürekli kendisine tabela içerisinde şans bulan Burukkızı, süratli gidecek olan bu koşuda sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir.

Aprantisiyle uyum sorunu yaşadığını düşündüğüm son koşusunda beklenilenin çok altında koşan Tahire, değişen etkili pilotu ve 600/39 mükemmel dereceli işiyle tırnağının ucuna geldiğinin izlenimlerini veriyor.

Yüzde yüz kazanabileceği son sınavından binicisinin yanlış tercihleriyle yakın aralarla kendisine 4.lükte şans bulan Sonyağmur’un eli kulağında olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Gördüğü koşuları ardından açıklarını kapatan Merza ve dinçlik yarışlarını seven Altun Pınar ise fazlaca ihmale gelmezler. Sürpriz severler Korkut Şıvga’ya muhakkak bir çarpı atmalı.

2.AYAK: 

Yarış yaşamlarına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayaklarının düz basmasını dilerim.

Uzun süreden beridir eksiksiz bir hazırlık dönemi geçiren ve idmanlarında ortaya koyduğu derecelerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran River Cat, kendisini çok iyi tanıyan pilotu Mehmet Kaya idaresinde birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bu tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum. Yanına at yazmak isteyenler ise; Triple Double, Kaspar ve Erbab üçlüsünü değerlendirmeli.

3.AYAK: 

Ufak tefek problemleri giderilen ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı idmanlarında oldukça sıhhatli görünen Matador Yaşar, daha önce 5 kez mücadele verdiği ve kazanamasa da hiç tabeladan düşmediği pistte kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Son haftalarda oldukça güzel bir çıkış yakalayan Leave Me Alone ve diğer koşularının aksine bu sınavına çok ciddi işlerle gireceği gözlerden kaçmayan King River favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecektir. Bir yarışı diğerini tutmasa da Mavi Kumsal’ı sürpriz severler göz önünde bulundurabilirler.

4.AYAK: 

Kısa ara sonrası İzmir’de katıldığı 1900 metrelik kum koşusunda tatminkar bir 3.lük sergileyen sonrasında yine İzmir’de yaptığı hazırlıklarında yeşil ışık yakan Canyiğit’in Sentetik pistte sadece bir kez koştuğunu ve Demir Reis’in boyun farkıyla gerisinde başarılı bir 2.liğinin bulunduğunu belirtmek isterim.

Gelişen kondisyonu ve çok daha hazırlıklı gireceği sınavında ben bu safkandan parlak bir sonuç beklemekteyim.

Bursa’da katıldığı ilk iki koşusunu da kolay ve gösterişli kazanarak ilerisi için büyük umutlar vaad eden Baldar, kendisini özellikle tercihleyen klas jokeyi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında üstün bir performans sergileyen Demir Reis, muhafaza ettiği formuyla her an devreye girebilecek güçtedir.

Sık koşmasına rağmen form durumu üst düzeydeki Çelikpençe, hatalardan en iyi şekilde istifade edebilir.

5.AYAK: 

63 kilo ile katıldığı son 2000 metrelik kum koşusunda fotoya yakın iç kulvara kayarak yaptığı düzgün ataklarıyla tatminkar bir 3.lük sergileyen Feride Ana, son kez yaptığı 800/47.8 rekor dereceli galobuyla tırnağının ucuna geldiğini ispatladı.

Uygunlaşan kilosu ve bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olması sebebiyle Feride Ana, üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kendisine göre ters mesafeye ve ağır kilosuna rağmen son sınavında gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek 2.likte şans bulan Hamza Bin Davut, çok daha başarılı olabildiği bu tip mesafelerde birinciliğe ortak olabilir.

Hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu ölçü almadığım Babangida, dengi rakipler arasında ihmale gelmeyecek isimlerin başında geliyor.

Çalışmalarında ortaya koyduğu derecelerle göz kamaştıran Göçmenhan, lehine pist ve mesafede kötü gidişattı durdurabilir.

Gününde olduğu zaman etkili koşabilen Bardo ve açıklarını kapatan Green Hawk sürprize açık gördüğüm bu ayakta göz ardı edilmemeli. Büyük Amed, Ercihanhan ve Mucit ise sağlam kuponlara eklenebilir.

6.AYAK: 

Harputlu Gaggoş, Çilli Çocuk gibi kalite safkanların anne kardeşi olan, ilgilileri tarafından büyük bir titizlikle hazırlandığını gördüğüm Rapidisimu, aşırı pişkinliği ve düzgün eşkaliyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır.

Güçlü bir kan hattına sahip bulunan Rose Champ, GAZİ şampiyonu Inspector’ün tam kardeşi olan King Lachyn ve çok seri bir safkan olan Green Rock favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girebilecek diğer şanslı isimler olacaktır.

Bu ayağa fazla at yazmak isteyenler ise; Rüzgar Kanat ve Millionaire Man ikilisini değerlendirebilirler.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk